![]() |
Odp: Dreams by Matt
Dlaczego aby 2 zdjęcia?
|
Bardzo dużo na tych 2 ZDJĘCIACH !!! (:|) widać. Z bryły zapowiada się ciekawie, ale skoro nie dałeś zdjęć wnętrz ... 3/10
P.S. Jak następnym razem dodajesz domek to najpierw obejrzyj kilka prezentacji, bo tutaj ciężko cokolwiek wywnioskować z bryły. |
Bryła fajna, wnętrza też nie najgorsze. Nie widzę, jakiś wielkich błędów.
W basenie za dużo tych badziewstw :P 8/10 |
Bryła jest hm.. sama nie wiem jak to ująć, ale jest w niej coś, co mi się podoba. Wnętrze jest bardzo ładne, zgrane dodatki, wszystko pasuje. Zgadzam się z Inko, że w basenie za dużo tych pierdół. Fajny ten pokój na górze, z oszklonymi ścianami (?). 9/10. Pozdro.
|
W bryle nie podoba mi się jej kolor (taki całkiem biały... weź) W basenie za dużo pierdół (czemu wszyscy użyli właśnie tego określenia? :O) Drzewo gałęziami zahacza o dom :|
W wnętrzu, szczególnie na początku bardzo rzuciła mi się w oczy ogromna ilość znanych mi dodatków z neta (często tych które ja sama mam u siebie w grze ;]) Bardzo spodobał mi się pomysł tego szklanego dachu w sypialni (chociaż dach ten w grze jest jako płot- w zimie mieszkańcom może być zimno ;)) Ogólnie domek jest dość poprawny, ale jakoś nie czuję w nim przytulności :( Taki zimny modern, o. 7/10 |
Bryła ma bardzo brzydki kolor i kształt. W basenie jest za dużo elementów (też używam tego określenia :P) I gdzie jest ogród? Czy parę drzewek dla ciebie to już ogród- obejrzyj prace innych, gdzie jest ogród przed duże O. W środku jest już lepiej, ale nie podoba mi się tapeta w sypialni (aczkolwiek ten szklany dach przypadł mi do gustu). 2 łazienka bardzo ładna, ale za ciemna (jasna tapeta ew. kafelki i pomieszczenie wygląda zupełnie inaczej). Kuchnia również mi się podoba, ale... ( nie nie mam do niej zastrzeżeń :)) No i jeszcze wydaje mi się, że trochę tego za dużo w salonie. Ale dom dość ci wyszedł.
7/10 |
a czy w każdy m domu musi być ogród ?
|
Bryła mi sie nie podoba, ogród tak samo.
Łazienka 1 - wielkie okno, pomieszczenie duże, puste i za ciemne. 2 łazienka też za ciemna. W sypialni jest brzydka tapeta, no i to coś przezroczystego nad łóżkiem dziwnie wygląda. Salon nawet ładny, ale ściany troche za ciemne. Ogólnie dom nie bardzo mi sie podoba. |
Bryla imo brzydka.
W sypialni jest brzydka tapeta,'zlewa' sie jakby z lozkiem. Gdzieniegdzie 'poznikaly' lampy podczas robienie fotek ;d a basenie stanowczo za duzo tych pierdół. 6/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:22. |