TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Gdzie się podziały ... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=5186)

Chiqa 26.05.2004 13:07

... nie nie te dawne prywatki, tylko gdzie się podziali ci dawni Simcholicy, Simmaniacy, ludzie dla których simy były czymś więcej niż tylko grą. Oglądam to forum już od bardzo dawna. Jeszcze zanim się do niego przyłączyłam, było żywe tętniące życiem, co chwila coś się działo. Pisze ten tekst właśnie na forum od Abracadabry, bo razem z nią odeszły moje złudzenia o Sim-fanach. Gracie w te gry, z nudów chyba, gdzie się podzał duch wiary. Spytałam kiedyś jakiegoś gracza, jak długo gra w simsy, on odpowiedział że już niegra tylko pomaga innym. To żenujące, ja sie na simach wychowałam, moje koleżanki pytają się "To ty jeszcze w nie grasz, mnie się znudziły już po 2 miesiącach" tacy ludzie nie są warci nazwania Sim-fanem, przykro mi gdy widze krótkie obrażające simsy wypowiedzi. Nobody Is Perfekt, wiem o tym, ale jeśli wam się one nie podobają to poco tu piszecie!!!

Tym wezwaniem odwołuje się do wszystkich nowych i starych graczy - dla których one nie są tylko grą, wyraźcie swoją opinię ODEZWIJCIE SIĘ!!!

she 26.05.2004 13:13

Ja gram codziennie w Simsy Abrekadabre i nie tylko! Codziennie odkrywam nowe rzeczy. Proszę napisz tu jakiś jeszcze temat bo , jak nie to go zamkną , a tego chyba nie chcesz! Co powiecie na to zdątko?http://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/00.jpg

"Kitty" 26.05.2004 13:14

Cytat:

Originally posted by Chiqa@May 26 2004, 02:07 PM
... nie nie te dawne prywatki, tylko gdzie się podziali ci dawni Simcholicy, Simmaniacy, ludzie dla których simy były czymś więcej niż tylko grą. Oglądam to forum już od bardzo dawna. Jeszcze zanim się do niego przyłączyłam, było żywe tętniące życiem, co chwila coś się działo. Pisze ten tekst właśnie na forum od Abracadabry, bo razem z nią odeszły moje złudzenia o Sim-fanach. Gracie w te gry, z nudów chyba, gdzie się podzał duch wiary. Spytałam kiedyś jakiegoś gracza, jak długo gra w simsy, on odpowiedział że już niegra tylko pomaga innym. To żenujące, ja sie na simach wychowałam, moje koleżanki pytają się "To ty jeszcze w nie grasz, mnie się znudziły już po 2 miesiącach" tacy ludzie nie są warci nazwania Sim-fanem, przykro mi gdy widze krótkie obrażające simsy wypowiedzi. Nobody Is Perfekt, wiem o tym, ale jeśli wam się one nie podobają to poco tu piszecie!!!

Tym wezwaniem odwołuje się do wszystkich nowych i starych graczy - dla których one nie są tylko grą, wyraźcie swoją opinię ODEZWIJCIE SIĘ!!!

Jeśli wychowałaś się na TSto brawo ;) alechuba troche przesadzasz! ;) ja teraz mam dużo nauki i niemoge tyla grać TSy ;)

pozdr.

she 26.05.2004 13:16

Chiga to chyba dziewczyna.

"Kitty" 26.05.2004 13:21

OŁ :unsure: Myślałam że Chiga to chłopak :huh: Przepraszam już zmieniam :)

she 26.05.2004 13:25

To......... może będziemy tu wklejać zdięcia z abry i tak jak na TS2 , jest SUPER TEMAT to tutaj będzie coś podobnego tylko , że z abry?

Chiqa 26.05.2004 13:32

dla roztrzygnięcia waszego sporu Chiqa to dziewczyna (hiszpański chika= dziewczyna), i właśnie taka postaw jaką ma Ruda denerwóje mnie. Przykro mi że musisz się uczyć, ja też się uczę, ale znajduje też czas by pograć, nie gram może codziennie jak (sori zapomniałam jak się nazywasz) ale ja kocham simsy i twoja postawa, nie podoba mi się. Jeżeli w nie niegrasz to poco wogóle piszesz na ich temat. Madishon to poważny temat, jak chcesz wklejać zdjęcia to zrub z nich fotostory.

Ps. nie zamykajcie tego tematu!!!!

she 26.05.2004 13:36

Dobra , spoko! To była propozycja! To o czym my właściwie mamy tutaj gadać (sorry , bez urazy)?

Marilyna 26.05.2004 14:02

Cytat:

Originally posted by Chiqa@May 26 2004, 02:07 PM

Ja właściwie już nie gram w Simsy, bo czekam z utęsknieniem na The Sims2. Ale to, że nie gram, nie świadczy wcale o tym, że nie jestem ich fanką. Bardzo lubię tę grę. Gram w nią od początku jak wyszła, to jest już z pięć lat... ;) i mam wszystkie dodatki. Teraz włączam ją od czasu do czasu, ale praktycznie bardzo rzadko. W żadą inną grę nie grałam tak długa, a to o czymś świadczy, a mianowicie o tym, że gra mi się mimo wszystko nie znudziła...
Piszesz, że ktoś tam nie gra w simsy,tylko pomaga innym... Ja nie nazwałabym to "tylko". To bardzo ładnie z ich strony, że fani Simsów, pomagają innym, nowym, którzy w przyszłośc być może staną się i Sim-maniakami.
Zgodzę się z tym, że na forum są osoby, które w pewnym sensie obrażaja tą grę i szczerze mówiąc ich nie rozumiem. Ja dołączyłam do tego forum po to, aby móc pogadać z innymi fanami tej gry, jak ja. Oczywiście na inne tematy też się wypowiadam, bo jakby nie było, na Simsach świat się nie kończy :)

"Kitty" 26.05.2004 15:19

Cytat:

Originally posted by Chiqa@May 26 2004, 02:32 PM
dla roztrzygnięcia waszego sporu Chiqa to dziewczyna (hiszpański chika= dziewczyna), i właśnie taka postaw jaką ma Ruda denerwóje mnie. Przykro mi że musisz się uczyć, ja też się uczę, ale znajduje też czas by pograć, nie gram może codziennie jak (sori zapomniałam jak się nazywasz) ale ja kocham simsy i twoja postawa, nie podoba mi się. Jeżeli w nie niegrasz to poco wogóle piszesz na ich temat. Madishon to poważny temat, jak chcesz wklejać zdjęcia to zrub z nich fotostory.

Ps. nie zamykajcie tego tematu!!!!

Wkurzyłam się :angry: Dlaczego mówisz że nie gram w TSy, przed chwilą grałam w nie <_< Ja musze się uczyć bo jak dostane pałe z czegoś to szlaban na komp przez tydzień ;) :angry: <_< i wtedy niema grania wiec rozumie teraz <_< :( Gram kiedy mam ochote i kiedy mam wolne ;)
pozdr.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:22.