![]() |
Problem z grillem
Hejka
Znowu musicie mi pomóc mam rodzinę Hakiel w Weronie duża willa i skromny dom mam dziwny problem z grillowaniem mimo,że wszyscy w rodzinie mają maksymalne punkty gotowania co zrobią jakiąś potrawę z grilla to wybucha mi pożar i za każdym razem jak coś chcę zjęść z grilla to pożar. Dzieje z każdym grillem maximowskim i to samo Dlaczego jak gotowanie mam na maxa to przy grillowaniu wybucha mi pożar Nic sie nie dzieje przy normalnym gotowaniu tylko z grillem Nie mam żadnych hacków/ modów mam tylko kilka ubrań z netu |
Odp: Problem z grillem
Czy dzieje się tak tylko u Hakielów?
Jeśli tak, jest to błąd parceli i musisz ich przeprowadzić :) |
Nie wiem czy tylko u nich sie dzieje mam jeszcze Lupinów
Przykro mi ale o przeprowadzce mowy nie ma zobaczę czy u Lupinów będzie tak samo Na razie gram Hakieli To drugi dzień od kąd mam CPR. |
jeżeli przeprowadzka okaże się jedynym wyjściem to Twoje "przykro mi" naprawdę będzie miało niewiele do gadania :>
może grill się przegrzewa i dlatego pożar?podobne rzeczy działy się z maszyną do biegania. |
Hejka
to znowu Ja miałem wam powiedzieć czy problem z grillowaniem występuję tylko u jednej rodzinny u Lupinów od grilla nie ma pożaru tylko w tej rodzinie. |
Czyli... Przeprowadzka :D
|
najprostszy sposób - wywal grilla w pizdu
ostatecznie,jeśli Ci na tym grillowaniu tak bardzo zależy,to przeprowadź rodzinę do innego domu |
Problem rozwiązany okazało się,że ten grill stoi w kuchni i to dlatego powodował pożary przestawiłem go na taras i jest wszystko okej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:55. |