![]() |
Problem z parcelą
No więc storzyłam sobie parcelę publiczną, ale później chciałam zamienić ją na publiczną. Zrobiłam tak jak napisane jest na forum, czyli wpisałam kod i wróciłam do otoczenia. Później wprowadziłam tam simów i chciałam grać, a tu okazuje się, że tryb życia jest niedostępny.
I tu rodzi się moje pytanie da się coś zrobić, żeby można było grać na tej parceli? Nie chcę wyprowadzać simów, bo mam już tą parcelę umeblowaną, co zajęło mi, trochę czasu. |
Odp: Problem z parcelą
Nie ten dział.
Miałam to samo, co do problemu... |
Nie wiedziałam właśnie, czy to dobry dział, no to prosiłabym o przeniesienie tematu, jeśli można.
I jak rozwiązałaś ten problem? |
Nie rozwiazałam, tylko dałam sobie spokój x(
Też bym chciała wiedzieć jak to rozwiązać... |
dobra, ja też, wtedy nie będe kombinować, zamieniłam z powrotem na parcelę publiczną
temat do zamknięcia. |
Sorry za spam, ale nie rób tego.
Nie ma sensu się poddawać. A poza tym mało kto odpowiada, bo albo się na tym nie zna, albo... ma wakacje! ;) |
Właśnie odtwarzam tą parcelę i mi nieźle idzie. To nie był żaden dom, tylko pole namiotowe, chociaż było tam dużo rzeczy, no i już prawie skończyłam.
A jak będzie to parcela publiczna to się przyda na przyszłość. |
Cytat:
OK, wpisałaś kod. Zapisałaś parcelę. Wprowadziłaś Simów. Była skrzynka na listy? I czy usunęłaś (jeszcze jak była parcelą publiczną) ten telefon? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:02. |