![]() |
Densetsu by Inco [BRAK ZDJĘĆ]
Ostatnio miałam przypływ weny, wyszło takie coś :P Nie jestem zadowolona z ogrodu i salonu :(
Z dedykacją dla Dominica ^o^ __________________________ ____________________________ Dziękuję, za poświęcony czas i uwagę :3 Proszę o komentarze bo czuję, że wyszłam z wprawy >< |
Odp: Densetsu by Inco
Dostałam zawału x_X
Ten dom jest cudowny. Ogród prześliczny, a wnętrze... brak mi słów. <33 Jezu mać oby coraz częściej cię ta wena nawiedzała, ponieważ bez niej ślicznie budujesz, a co dopiero z nią ;D Wcale nie wyszłaś z wprawy. 100/100 |
Jedno wielkie lal :o
Super,nie moge sie do niczego przyczepic,cudniee *-* |
Domek jest cudowny, ale te kafelki w łazience są obrzydliwe. Sypialnia jest chyba najładniejsza szczególnie to łóżko mi się podoba. Ogólnie super (oprócz łazienki). Ogród bardzo ładny. Fajny ten bałagan przy telewizorze pasuje tam. Ogólnie świetnie!
|
Nienawidze bałaganów
:X :O 10/10 |
O ty łajzo ! A dla mnie dedy to nie ma
Co do domu to powiem jedno - :O 10 |
super, tylko łazienka mi sie nie podoba
a salon imo najlepszy :} |
Arigato ^^
Rozumiem, że między poprzednim a tym jest przepaść jak między niebem a ziemią?;> |
Domek ci wyszedł - brak mi słów
I wcale nie wyszłaś z wprawy ;P Wręcz przeciwnie nabierasz jeszcze większe doświadczenie Więc nie pozostaje mi nic innego jak 10/10 :D |
o.. bardzo ładny domek ,ogród jest całkiem przyjemny , może za dużo tylko tej trawki..
wnętrza domu są ciepłe i przytulne ..poza płytkami w łazience....ale ogólnie dobra robota..xd ocena 9,8 / 10.................:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:16. |