![]() |
Odp: Domek wczasowy
Bardzo ładny :D
Tylko wejście mogło być w innym miejscu ^^ |
Ciekawy pomysł (szczególnie ogród ^^), ale wykonanie trochę zgrzytnęło (szczególnie rzuciło mi się w oczy, że na balkonach i przy wejściu jest jedna i ta sama roślina)
7/10 |
No,pomysl ciekawy wykonanie ciut gorsze,ale tylko ciut.
W bryle nie pasuje mi ten dach,nie wiem czemu ;p A i wejscie mogloby byc w innym miejscu,glupio to dosc wyglada. 6/10 |
Fajnie, tylko nie rozumiem dlaczego każdy pokój jest w innym styl xP
I zawiało maxisem ale ogólnie jestem na tak pozdrawiam |
Dom jest nawet, nawet .
Pokoje również, ale jednak czuć Maxisa. 7/10 |
Bryła nie bardzo mi się podoba, ogród - taki sobie.
Kuchnia - z tą sofą to tak na poważnie? :P przy schodach brakuje kawałka ściany - brzydko to wygląda. Po co aż dwa wejścia do kuchni? zrozumiałabym gdyby jedno było do przedpokoju a drugie np do jadalni, ale oba są do przedpokoju. Jadalnia - brzydka podłoga, dwa stoły jak dla mnie dziwnie wyglądają. Łazienki - troche źle zaprezentowane, bo widze tylko pomieszczenie z jacuzzi, a inne prawie nie widoczne i ciężko ocenić. Pietro - ta sofa na końcu korytarza nie wygląda zbyt ciekawie. Pokój 1 - trzeba się przeciskać między tym stoliczkiem a tv, poza tym jest ok. Pokój 2 - nie pododba mi się dywan. Pokój 3 - jest brzydki, okropna podłoga. Pokój 4 - byłby fajny gdyby nie tapeta, tzn jakby ten czerwony był na jednej ścianie, biały na drugiej to by było ok, ale ten kawałek czerwonego przy białym, tam przy drzwiach wygląda okropnie. Pokój 5 - podobnie jak w poprzednim pokoju - ściany, takie nagłe przejście do innej tapety, nie zbyt ciekawie to wygląda. Niestety, ale dom mi się nie podoba. |
Moim zdaniem jest świetny . 9/10
|
Szczerze mówiąc Bryła ładna tylko za dużo bieli . W środku ... Wogóle nie pasuje do brzyły pomieszczenia jak dla mnie za małe jak na to co sie w nich znajduje . Nie podoba mi się . Wygląda jak ts1 . Muszę dać tą ocenę 4/10 ;/
|
No to tak, ogólnie nie jest źle ale z zewnątrz za chłodno, i ogólnie pare niedoróbek ;)
Ocena 9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:50. |