TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Rezydencja Holden by Linea [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52093)

Linea 06.09.2009 12:16

Rezydencja Holden by Linea [BRAK ZDJĘĆ]

Slowem wstępu: Nie bło mnie czas jakiś z przyczyn różnych, w końcu dorwałam się do TS3, które o dziwo pięknie i sprawnie chodzą na moim komputerze.
Trójka mnie strasznie zaskoczyła, w pozytywnym oczywiście, sensie - możliwość tworzenia tekstur to po prostu mistrzostwo. ;-)
A możliwość stawiania obiektów po skosie i nie po siatce,bez wklepywania 100 kodów sprawia, że ogrody w końcu wyglądają jak ogrody :)
Żeby nie zanudzać...

To nie jest moja pierwsza chatka w TS3, pierwszej raczej nie pokażę, bo to było raczej sprawdzanie terenu i w ogóle nie warto ;p
Ogólnie pomieszczenia w domu (zwłszcza górny hall i wucety) nie są tak ogromne jak na fotach, które trochę przekłamują wielkość ;-) - Trochę wyszłam z wprawy jeśli chodzi o robienie korzystnych fot :P

Do rzeczy:
Dom zamieszkuje rodzina Holden:
- pan domu Gregor Holden, naukowiec z pobliskiego centrum lotów kosmicznych
- pani domu Nadine Holden, znakomita kucharka, z zamiłowania. Poślubiwszy Gregora mogła oddać się swojej pasji, obecnie zajmuje się domem i czasem piecze wyborne torty do pobliskiej kawiarenki.
- Collien Holden - córka, przechodząca dość 'łagodnie' okres dojrzewania. Wzorowa uczennica, pomocna i wrażliwa.
- Erick Holden - najmłodszy potomek.

Zamierzeniem dekoratora było stworzenie przytulnych i nowoczesnych wnętrz, z dodatkami w żywych i ciepłych barwach.

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. :-)

Paka 06.09.2009 15:41

Odp: Rezydencja Holden by Linea

WtF O.OOOO????????
:O
10/10 :O

Edit: Edituje posta, bo pomyślałem, że tak jakoś źle pokazywać same buźki i ocenę. Ale nie moge opisać domu, bo nie wiem co powiedzieć.
No skoro muszę no to nieh będzie słowo bosko przepiękny xd

dżin. 06.09.2009 16:11

Umarłem i jestem w niebie ? huh ? :D
Ten domek jest piękny ! :O
Przyczepię się tylko do pokoju dziecka ^^
Kolory w tym pomieszczeniu są według mnie brzydkie, bez urazy
9

blakistoni 06.09.2009 16:23

Łoooł O-O
Tego sie nie da slowami opisac,ten dom jest piekny,sama chcialabym w nim mieszkac :)
10/10

Gio 06.09.2009 16:44

No dobra, ostudzę nieco temperaturę podnieceń ^^
Bryła jak dla mnie straszna- jakoś wogóle ni ładu ni składu
Wewnatrz ładnie, ale w fotel mnie nie wbiło

Ogólnie jestem na tak ale po poprzednich komentarzach spodziewałem sie czegoś lepszego ;P

aluminium. 06.09.2009 19:16

Ta bryła, ogród i środek. Jejeu...piękne.! 10\10
Brak mi słów. 100\10 :D

Konik 06.09.2009 21:05

Ładna rezydencja, utrzymana w przyjemnym stylu, 10/10

kucha 07.09.2009 22:18

Cała bryła domu jest dość ciekawa, tak samo jak skromniutki ogród. Hall jak dla mnie zwykły pospolity, ale jak to hall. W salonie nie podoba mi się ten plakat, jakoś mi tam nie pasuje. Łazienka na parterze dość ciekawa. Jadalni fajne kolorki scian, takie żywe, kuchnia nawet tez w porzadku. W tym całym gabinecie nie podoba mi się to wymyślne biureczko, źle to ze sobą współgra. Pokój chłopaca jest fajny, ale te kwiatuszki to jak dla dziewczynki ^^ hehe. Całe pięterko pomyślne, wszystkie pomieszczeniasą fajane. Wpadła w oko mi ta garderoba:)Za to nie podoba mi się to okno w łazience Collien. Garaż + siłownia fajny :) Ogólnie domek jest fajny, ale jeden wielki minus to za te ponure kolory w domu, mogłoby byc trochę żywiej.

Fatamorgana 07.09.2009 23:13

Piękny! 10/10.

Searle 08.09.2009 08:57

Bardzo ładny, nowoczesny domek. Chciałabym w takim mieszkać :)
Ogród i basen jest przepiękny.
Bardzo ciekawy pomysł z zasłonami przy wannach :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:12.