![]() |
User Awards- głosowanie
[IMG]http://i35.************/9qbimd.jpg[/IMG] No i stało się :) Nadszedł czas wybrać najaktywniejszego usera kwartału. A więc... Oto i oni: Kliii Liv Analisse Rocket Oazis unforgiven Slythia wildthing Inko-chan Trauma Pozdrawiamy- cała ekipa UA ( Dominic, ва׀׀○○п, dangerous. Cailleach) EDIT: Proszę :P EDIT2: To Chyba raczej logiczne, ale napiszę: nie głosujemy na siebie. Takie zachowanie będzie nagrodzone banem EDIT3: Głosy oddawać możecie aż do wydania kolejnego numeru. Wtedy zostanie ogłoszony zwycięzca... EDIT4: Z racji tego, że nieoczekiwanie unforgiven usunęła swoje konto proszę o niegłosowanie na nią. Czyli zostaje 9 szczęśliwców :P |
Odp: User Awards- głosowanie
Jestem tu O_O
Trudny wybór był, powodzenia wszystkim x3 |
Powodzenia dla mojej faworytki:)
|
Rowniez zycze powodzenia mojej faworytce x3
|
OMG :|
Dobra, i tak nie wygram, ale całej reszcie życzę powodzenia :D |
Jestem na liście?
po co? i tak nikt na mnie nie zagłosuje :P dobra, głos oddany na:... i życze wszystkim powodzenia ;) |
Zagłosowałem :)
Oczywiście przypominam, że nagrodą jest ranga, którą to wyprosiłem na kolanach u moderatorów :D Jak wpadłem na pomysł zrobienia takiego konkursu nie myślałem, że wogóle dojdzie do skutku. A tu dzięki Cailleach i spółce (Nysiu- może podasz jeszcze kto nad tym pracował ;)) słowo ciałem się stało! :D Powodzenia wszystkim |
zaglosowalam na osobe ktora ciagle widze w offtopie :)
trzymam kciuki |
Trauma - nie tylko aktywna, ale i mądrze pisać umie. Za tą zdolność jest moją faworytką :>
|
Oczywiście oddałem głos, ale nie powiem na kogo ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:49. |