![]() |
wypociny pensivelane
Chciałam wam pokazać simów mojej roboty. Od razu powiem, że nie będzie simów płci męskiej, ponieważ mi nie wychodzą, ale może kiedys... Zdjęcia robiłam w warsztacie, więc nie jest to żadna sesja zdjęciowa. Na początek Desire*
http://i87.servimg.com/u/f87/14/37/24/04/bezaty10.jpg http://i87.servimg.com/u/f87/14/37/24/04/bezaty12.jpg *Jak już ją ogołoce z płatnych dodatków, to dam do pobrania, o ile ktos w ogóle będzie ją chciał : p |
Odp: wypociny pensivelane
Zbyt kwadratowe rysy, podbródek za wąski, i niedopasowane brwi. Cała simka przypomina mi obcego, ale pracuj dalej, i nie zapominaj, że zdjęcia z gry oddają zupełnie inny efekt niż ten z warsztatu.
|
Ogólnie simka niezbyt mi się podoba, ma dziwne powieki i przejaskrawione rysy twarzy. Tak samo chciałam dać mojej simce na imię =P
|
Trocha kiepska jakość zdjęć- tak na marginesie ;)
A simka- ma ładne imię i nic po za tym- no może tylko usta są piękne. To tyle pozdro |
Widać, że jest to Twoja własna simka (tzn. nie maxisowa) - to bardzo dobrze :)
Nie powala na kolana, ale dopiero dziś założyłaś ten temat, dopiero zaczynasz, mam nadzieję, że się nie poddasz i będziesz dalej tworzyć simy. Nie podobają mi się oczy, dokładniej powieki - wg mnie wygląda to b. sztucznie, mogłaś inaczej pokombinować jeśli chciałaś unieść brwi. Usta są zbyt wąskie, brwi za grube. Pokombinowałabym z nimi, nadała inny kształt. Jeśli poprawisz te błędy myślę, że bedzię z niej naprawdę dobra simka. PS: Popracuj nad zdjęciami - są kiepskiej jakości, zdjęcia z gry zupełnie inaczej oddają urodę simek :) |
Simka nie jest zła, moim zdaniem usta należałoby poprawić (zmniejszyć dolną wargę). Brwi - ich kształt i nachylenie nie za bardzo pasuje.
Szczęka - trochę za szeroka chyba. |
Kwadratowa twarz ? Eee... nie sądzę.
Mi się tam simka podoba. ;) |
Simka sweet :D Ma tylko odrobinkę za dużo piegów i brzydki makijaż
8/10 |
Moim zdaniem, jakoś nie za ciekawie ci to wyszło, ale ćwicz ;P
|
jej głowa przypomina kwadrat.