![]() |
Dodatki raz działają a raz nie - co zrobić?
Nie znalazłam nigdzie tego tematu.
Mam pościąganych troche dodatków typu fryzury, meble, ubrania. I wszystko działało i nagle przestało. Nie wyświetla się. Sim który miał ustawiona nowa fryzurę nadal ja ma ale dodatki zniknęły. Co zrobić? |
Odp: Dodatki raz działają a raz nie - co zrobić?
Może masz wyłączone obiekty zmodyfikowane.?
|
Nawet jak je włącze to nie działają.
|
Czasem nie dzialaja za pierwszym wlaczeniem gry po wpakowaniu ich do downloadu. Sprobuj jeszcze raz odpalic gre, moze pomoc. No chyba ze one tak raz sa, raz znikaja, naprzemiennie.
|
OnE chodziły długo. I nagle wszystkie zniknęły. i nie ma nic, tylko te co akurat w jakimś domu były.
A pozatym czasami mam tak ze te dodatki migaja i mają taki granatowy kolor i nic sie z nimi nie da zrobić. |
Jesli migaja i maja granatowy kolor,to oznacza ze nie maja mesha.
a moze cos usuwalas z folderu downloads i przez przypadek usunelas niektore meshe? xd Jesli jednak nie to wywal downloads na pulpit/gdzies indziej i odpal gre i ja wylacz. potem jak bedziesz chciala ja wlaczyc to przywroc downloads w pierowotne miejsce i dodatki po dwukrotnym uruchomieniu gry powinny byc,mialam identycznie jak Ty i mi pomoglo :> |
Spróbuje, dzięki :)
Spróbowałam. Nie pomogło. Czy jest tu ktoś na tym forum kto wie co moge z tymz robić? Oprócz reinstalacji. |
a ja mam z kolei tak, ze gdy mialam zainstslowane ts2 NS to dodatki działały, gdy zainstalowałam reszte dodatków nagle dodatki zniknęły, pomimo tego że włączyłam zawartiość zmodyfikowaną. czy ktos wie jak się z tym uporać??
juz nieaktualne! pomoglo zainstalowanie sims2pack clean installer i usuniecie paru podejrzanych dodatkow. polecam !! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:31. |