![]() |
Jestem bardzo ciekawa do jakiego poziomu kariery (do jakiej gwiazdki) doszliście w grze thesims gwiazda. Bo ja np. nie mogłam dojść dalej niż do tego jak się na tej scenie występuje. Jak czasem próbuje zdobyć następną gwiazdke to mi zabierają. Ah... ta kariera. A co was denerwuje?? Czekam na wasze odpowiedzi.
papatki Marta czyli Martek |
nio ja jestem gwiazdą,ale dzięki grzybkowi;) ale żałuję teraz,że mam grzybka,bo przez to gra zrobiła się troszku nuudna i nie ma co robić,mimo,że mam wszystkie dodatki i tak się nudzę;P
|
Cytat:
|
JA mam gwiazde,mam 5 gwiazdek i niewiem już co mam robić :(
|
Ja sam a doszłam do 3,5.Ale ściągneła sobie lustro bo moja gwiazda sie juz męczyła miała zły nastrój.Chcieli ja wyzycić i na nowo bym musiała szukać agenta.koszmar ale z lustrem jest cool
|
Ja mam 4,5 i nie moge dalej :angry: Oczywiście wszystko dzięki Abrze i zaklęciom!!! ;) Miałam tylko problem z przyjaciółmi... :(
|
Wszyscy mówią o jakiś rzeczach., które pomagają w Gwieździe osiągnąć karierę...lustro, obrazy czy coś...SKĄD WY MACIE COŚ TAKIEGO (nazwa stronki ) I W OGÓLE CO SIĘ Z TYM ROBI!? Pomocyyy...
|
Mi koleżanka przesłała lustro w meilu a ja nie wiem co trzeba dalej z nim zrobić!Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Przesłałą Ci lustro w mialu, tak? wex mi też prześlij! błagam! na [email protected] !! proszeee!!!
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:28. |