![]() |
kawiarnia "U Beaty" [BRAK ZDJĘĆ]
Okej, więc nadchodzę z kolejną pracą. Tym razem jest to kawiarenka, mam nadzieje, że wyszła lepiej niż moje domy. Zbytnio wyjaskrawiłam zdjęcia, ale mam nadzieję, że nie oślepniecie :D. Poza tym zapomniałam o siatce. Jak zwykle bryła jest do niczego, miną wieki zanim naucze się je robić w miare ładne. Zapraszam do oglądania i komentowania.
------------------------------------------------ Dziękuję za uwagę :) |
Odp: kawiarnia "U Beaty"
Bardzo mi się podoba, Fajne dodatki bryła nie jest wcale najgorsza :)
7/10 |
Śliczna. Mała, ale fajnie rozmieściłaś meble. Bryła jest bardzo ładna. Nic dodać, nic ująć. 10/10 :)
|
Śliczne ! Co ty pitolisz ? ;)
|
Bryła mi się nie podoba (huh, chyba jestem jedyna :D), ale reszta to cud, miód i orzeszki ^^.
|
Ogólnie fajnie, czasami może tylko trochę za pusto, w sensie że za malo ozdób :) Ale jalowo nie jest :D
pozdrawiam |
Suuuper
Mi się wszystko podoba 10/10 :D |
Po pierwsze: nie używaj tyle tych programów graficznych, bo kolory są całkiem inne aniżeli Ty masz w grze!
Ogólnie całkiem spoko, ale zgodzę się z Dżonem, że w pewnych miejscach brakuje ozdób ;) (chodzi mi przede wszystkim o obrazy) A, i ładnie w kawiarniach prezentują się firanki, w takich "czystych" oknach (bo u Ciebie są te z takimi jakby żaluzjami). Sprawiają one dodatkowo wrażenie przytulności :) Do Twojej kawiarenki bardzo by pasowały :) 8/10 |
Bardzo mi się podoba, fajnie byłoby jakbyś udostępniła ją do pobrania. To tyle. Ocenka 10/10
|
Bardzo mi się podoba. Cudny ;) 10\10 ;]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:39. |