![]() |
Kamienie
Mam Problem !! Nie mogę znależć jednego kamienia mam już
- Niebieski Topaz - Żółty szafir - Diament - Różowy diament - Kamień tęczowy - Szmaragd - Rubin (czy jakoś tam) - Kwarc Dymny - Tanzanit - Klejnot Przewspaniały - ? Nie wiem czy jest taki czy niema Pomóżcie Pozdr :* |
Odp: Kamienie
Masz już wszystkie. :)
A gdzie znalazłaś różowy diament? |
Różowy diament na pewno w katakumbach. ;P
|
W Katakumbach i na plaży :)
A jest jeszcze inny ?? :P |
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51125&page=5
Poszperaj troche w tym temacie ;) EDIT : Nie pisz post pod postem. Jest taka opcja jak edytuj :) |
u mie rozowy diament tylko w smietniku. a w katakumbach tylko nedzwiedz, ZAWSZE
|
Ja znalazłem różowy diament przypadkiem. Gdy wydałem polecenie, by simka wprowadziła się na daną parcelę to wyskoczył komunikat, że to miejsce jest dawnym cmentarzyskiem i znajdują się tu duchy i czy chcesz je wygonić czy nie. Zdecydowałem się na ujarzmienie ich po całej robocie klikania na opcję wypędź zostały mi nagrobki, a obok nich kamienie: klejnot przewspaniały, Tanzanit i Różowy Diament. Niestety po zmienieniu aktywnej rodziny moja simka utraciła te drogocenne kamienie z ekwipunku, ale wpis w dzienniku kolekcjonera został. :)
|
A CO ZROBIĆ Z TYMI KAMIENIAMI PO OSZLIFOWANIU. w SENSIE, GDZIE I JAK SPRZEDAĆ...
|
Dziurawcu, a na jaką parcelę się wprowadziła? :)
KarinaO - po wysłaniu ich do jubilera dostajesz je do skrzynki pocztowej. Kliknij na niej "Weź pocztę" a będziesz je miała w plecaku, a tam możesz je sprzedać albo wyeksponować. |
Phuture. Poniżej zaznaczyłem ten domek - to taki wąziutki niedaleko siłowni. O ile ci to pomoże ponieważ później wprowadziłem tam sima i już nie było tego komunikatu. Uważam, iż to jest przypadek na którą parcelę padnie. :)
http://images43.fotosik.pl/224/004ff71386d7a076med.jpg Edit: Parę dni temu znalazłem Kamień Tęczowy na przeciwko Zagajnika Jarzębinowego przy alei Jarzębinowej obok takich skałek. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:26. |