![]() |
Czy chciałbyś, żeby wyszedł jeszcze jakiś dodatek do tej gry?
Hejka. Ostatnio tak rozmyślałam i doszłam do wniosku, że fajnie byłoby, aby do TS2 wyszedł jeszcze jakiś dodatek. W tym temacie możecie wypowiedzieć się na ten temat. Jeżeli zgadzacie się ze mną to powiedzcie również z czym ten dodatek miałby być związany.
|
Odp: Czy chciałbyś, żeby wyszedł jeszcze jakiś dodatek do tej gry?
Raczej dodatek do 2 nie wyjdzie, bo EA Games skupia się na trójce i dodatków do tej serii. Z reszta wydaje mi się, że wykorzystali wszystkie możliwe pomysły na dodatki do dwójki.
|
Ja bym pewnie kupiła, bo mając wszystko nie wytrzymałabym myśli, że jest jeszcze coś, czego nie mam ;) Ale jeśli miałby wyjść (a nie wyjdzie na pewno, teraz będą pewnie same do trójki), to chciałabym, żeby to było coś do wykorzystania w życiu codziennym, jak CPR, CW czy OŻ. Dodatki typu NS czy Podróże są fajne, ale używa się ich przez chwilę i potem znowu wraca do codziennego simowego życia.
|
Searle ma rację, raczej nie wyjdzie już żaden dodatek, a szkoda. A jeśliby miał być to chiałabym, aby był związany z farmą/wsią. I co najważniejsze- żeby stworzyli coś, co by po zainstalowaniu nic się nie ładowało, tzn. tak jak w trócje, że mogę sobie swobodnie chodzić po mieście. Hmm, może jeszcze jakiś szpital, choroby, można by chodzić do lekarza; więcej parcel podróżniczych. Ehh itd. Ale- można sobie pomarzyć. ;)
|
Myślę... że mogłoby być fajnie! Chciałbym (choć to baaaaaaardzo mało prawdopodobne), żeby jakiś jeszcze wyszedł. Na razie mam dwa pomysły:
~ "Farma" (skoro miejsce życie, to czemu nie wiejskie? ^.^); ~ Coś związanego z możliwością odwiedzania sąsiadów (byle nie widzieć całego toczenia jak w ts3! niech zostanie tak, jak jest! chodzi mi o to, że np. da się kliknąć na sima i w interakcji "Idź na parcelę", oprócz "Parcela publiczna" jest również "Odwiedź sima"); Pewnie kiedyś coś dopiszę ;) |
ja wróciłem do dwójki i myślę, że fajnie byłoby, gdyby wychodziły kolejne dodatki. Jednak nie oszukujmy się- szanse są zerowe ;)
|
Sims 3 górą! xp
A szkoda. Jest co prawda i tak dużo tych dodatków, ale jakby jeszcze jakieś wyszły nikt by się nie pogniewał ;) |
@Gio:
A ja lubię się oszukiwać :P Szanse są jednoprocentowe :P |
Mogliby zrobić taki mini-dodatek do podróży. Skoro mamy daleki wschód, góry i wyspę tropikalną to czas na dolinę śnieżną ;)
Ale wątpię, że coś takiego wyjdzie - chociaż zawsze można pomarzyć |
Nowy dodatek do TS2 - marzenie ;)
Ja chciałbym wieś czy coś w tym stylu :) EDIT: I gwiazdę :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:42. |