![]() |
Odp: Smart
Wiesz... wcale on taki mały nie jest ;) I błagam- nie rób zdjęć tak oddalając obraz. Strasznie to wygląda :D
Ogólnie wszędzie jest za pusto, za mało ozdób. No i skoro to dom szachisty, to szachy powinny zajmować jakieś dumne miejsce, a tutaj... niepozornie stoją sobie pod ścianą :) pozdrawiam |
No az taki maly to nie jest ;d
Bryla i ogrod znosne. ale wnetrzaa..ej,za pusto,za malo ozdob,jakis pierdółek,za male kontrasty! a w sypialni za ciemne kolory. 6/10 |
- Łazienka - mała i fajna :) 10/10
- Przedpokój - Puste i te kolory... 4/10 - Pokój dzienny Wielki , pusty i zimny 2/10 - Sypialnia Wielgachna ,i pusta , ciemna, zimna 1/10 - Kuchnia z jadalnią -Zimna , pusta... 2/10 - Garaż Jak każdy inny 10/10 Ocena ogólna 5/10 Nie bierz tego do Siebie ,bo to Tylko dom ;) Każdy ma inne gusta :) |
Pokój dzienny wielki?
Przecież to jest małe... |
Niestety nie ma czym się zachwycić, chociaż tak bardzo próbowałam znaleźć chociaż jedno pomieszczenie godne pochwały...
Może jedynie łazienka? Ogółem bardzo pusto, zimno i ciemno... Zły dobór kolorów i brak przytulności, a sypialnia... chyba najgorsza ze wszystkich pomieszczeń. Liczę, że kolejny będzie ciekawszy. |
Z zewnątrz dom to cud, miód, malina
Wnętrze ładne, ale ... za pusto w nim trochę, chyba, że to przez te zdjęcia 8 |
Bryła i ogród takie sobie.
W środku pusto i ciemno, jeszcze zdjęcia są brzydko zrobione, przez co wydaje sie jakby pomieszczenia były wielkie. W łazience nie podobają mi sie okna, zwłaszcza to przy kibelku. Garaż jest szary i ponury. Dom nie bardzo mi sie podoba. |
Może mniejszy byłby lepszy? Tak tu puściutko :)
Rzeczywiście przez zdjęcia pokój wydaje się przedłużony... I te paski na łóżku. Ale prysznic bardzo mi się podoba - szybka jak tafla wody... :) |
Wszystkim wychodzą takie ładne domki, tylko mi nie :(
Mniejsza z tym. Bryła zachwyca. W niektórych pomieszczeniach pusto. 9,75 :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:18. |