![]() |
Odp: Poppy's field
OMG o.O
Toż to jest.... cudowne- jak zwykle ;) Po prostu brak mi słów. Ps. Nie wiem dlaczego, ale jestem bardziej ciekaw tej wieży, którą pokazałaś na rzekomym deszczu ;) Ja chcę jej jeszcze parę zdjęć :) |
Ale ten domek jest ładny.
Masz talent :] 10\10 |
Z przyjemnością obejrzałam Twój projekt i bardzo się ucieszyłam, że nie porzuciłaś tej pasji. :)
Tradycyjnie zaprezentowałaś wspaniały klimat. Wszystko wygląda tak malowniczo, sielsko i baśniowo... Tworzysz z pomysłem i bardzo cenię to, że masz swój własny, niepowtarzalny styl ! Najbardziej spodobała mi się atmosfera na strychu - stary album ze zdjęciami, zapomniane i zniszczone przedmioty, kwiecista sofa... Urzekło mnie również makowe pole i wieża w deszczu. Całość naprawdę śliczna ! ;) |
6. zdjęcie mnie olśniło :) "Maki na tle błyskawic" wyglądają naprawdę, naprawdę ślicznie!
Wiesz, że uwielbiam Twoje domki. Mają taką atmosferę... Jakby barwny opis ksiązki był dokładnym odwzorowaniem tutaj. Cudownie to w przypadku tego domu za mało powiedziane! Po prostu nie da się tego określić słowami :) 10/10 |
OMG. :O Przepiękny dom! :) Wygląda prawie centralnie jak mój domek na wsi wewnątrz. 100000/10 dla tego cuda. :D
|
Ej,twoje prace maja taki niepowtarzalny styl,ktory bym wszedzie poznala : D
Domek cudny,ciesze sie ze nadal budujesz w dwojce 10/10 |
Jak zwykle, boski <3 Nic więcej nie można napisać :p
|
No nie, nie mogę... Przepiękny.
1000(...)000/10 |
Nie mogę uwierzyć