![]() |
Odp: Przytulne gniazdko:) by Esterkaa
Hmm..
No więc domek niczego sobie , najbardziej w oko wpadła mi kuchnia , jak zobaczyłem zdjęcie jadalni to normalnie nie wierzyłem , jadalnia wygląda rodem jak z TS3 |
Super jest to, że domek utrzymany w jednym klimacie, styl nieco się pomieszał,ale to przeżyjemy, bo nie jest strasznie widoczny. Akwarium jest straszne, i błagam, skończcie z tymi prysznicami, one są straszne O__O.
9.5/10 |
Bajdzo, bajdzo ładny domeczek, jednakże przeszkadza mi ta podłoga w kuchni ;)
9 |
A mnie się bardzo podoba :) Bo uwielbiam właśnie takie domki ^^ (jak się postaram to mogę nawet stwierdzić, że buduję podobne ;))
Jedyne zastrzeżenie: w jadali wszystko się kolorystycznie zlewa ze sobą. 10/10 |
Ten dom jest super. Kolorystycznie mi się podoba, no i ten ogródek też niczego sobie :)
10\10 :) |
Dziekuję wam bardzo za tak pozytywne komentarze i ocenki naprawde przeżyłam szok(pozytywny szok;p) ;)
Naprawde jest mi bardzo miło;) Pozdrawiam:) |
Ogrod i bryla super <3
Co do wnetrz zgodze sie z moimi poprzednikami - kolorystycznie ok,tylko w salonie z jadalnia za pomaranczowo,ale to szczegol ;p 9/10 |
Cytat:
dziekuję za ocenę;) Może ktoś jeszcze się wypowie:)? |
O w Mord... mój domek w porównaniu do twojego to badziewie ale może dlatego ze dodatków z neta nie mam
Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:16. |