![]() |
Rodziny Maxis ...
Cześć jestem tu nowa i jeżeli taki post już jest to sorry...
Chciałabym się dowiedzieć jaką rodzinę z pośród " gotowych" rodzin lubicie ... Do wyboru : BIEDAK ĆWIR KALIENTE (czy jakoś tak) LOTARIO MONTEK PRZYJEMNIAK DZIWAK KOWAL PAPUŻKA KAMASZ PRÓCHNO HAK jeżeli o czymś zapomniałam to sorry... i jeszcze jak potoczyły się ich losy... MOją uluboną jest KALIENTE ale tylko Nina ... Dina to taka ... Dina poślubiła Mortimera ... a on zmarł ;)) NIna oczekuje na dziecko z Donem i mieszka w domku wybudowanym przezemnie... zmieniła fryzurę i styl ;)) http://forum.thesims.pl/images/smilies/rolleyes.gif |
Odp: Rodziny Maxis ...
Mi się najlepiej grało rodzinami: Ćwir, Kaliente i Lotario.
Może z tego względu, że prowadziłam tam bardzo ciekawe historie, więc zabawy było dużo, nie wspominając już o drzewie genaologicznym ; ). Niestety wszystko przepadło wraz z formatem kompa. Obecnie lubię grać większościoma rodzinami po trochę z każdej, chociaż wolę teraz bardziej swoje własne "wytwory". |
No to tak.
Lubię Ćwirów ( Kasandrę ) i Marzycielów,których zabrakło w owym zestawieniu. U mnie Kas wzięła ślub z Dariuszem.Alex (brat Kas) no poprostu zmarł ( nie pytajcie w jaki sposób..heh boolprop xD ) . Morti znalazł sobię żonę i mieszkają w bloku. A Szczepan ..a Szczepan miał różne przygody.Obecnie żonaty z moją simką , Joanną . Pozdrawiam. |
Lubię Ćwirów ( Kasandrę ) i Marzycielów,których zabrakło w owym zestawieniu.
sorry ale zapomniałam o nich ;) jak dodawałam ten temat to nie wchodziłam do innych rodzin niż do rodzin LOTARIO,KALIENTE a te rodziny to z pamięci pisałam ;) Liv edit: Nie wiem, czy userzy mogą edytować ankiety, w każdym razie dodałam Marzycieli :) I dodałam inne nazwiska. @down: Nie bulewrsuj się tak :| Rodzin w dodatkach odszło dużo, dlatego macie jedną wspólną opcję ;) |
Proszę o dodanie jeszcze rodziny SĘK z Kwitnących Wzgórz, bo tylko nimi kiedyś grałem i nie mam gdzie oddać swojego głosu.
|
Kiedyś... Donald Szpadel z Kwitnących Wzgórz teraz Rodzina Podróznik więc głosuje z innego dodatku
|
Montek i Papużka Tych rodzin się nie zapomni...
|
przyjemniak, kaliente i biedak. a zwłaszcza ten [kiedyś!] seksowny damian biedak XD.
|
Ja lubię bardzo rodzinę Hak i Marzyciel.
|
Dla mnie wszystkie są jakieś wyjątkowe, ale najmniej chyba lubię Ćwirów.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:43. |