![]() |
Dom różanych panien. [BRAK ZDJĘĆ]
Chodzi o jakże urodziwe lalki w pokoju :> (nie ma to jak inspiracja przez anime xD) Nie będę nic gadać tylko powiem, że dom jest z dedykacja dla Matta. Dzięki za wytrzymanie ze mną xD ________________________ |
Odp: Dom różanych panien.
Inko - bardzo ladne dodatki pościągałaś sobie i fajnie je wykorzystałaś.
Podoba mi się bryła domu. Lubię proste, nieudziwnione bryły. Patrząc na zdjęcia odnoszę wrażenie, że dom tętni życiem, mimo, że nie ma żadnego sima :) Bardzo fajny pomysł z elewacją miałaś. Bardzo podobają mi się łazienka i schowek. A teraz kilka rzeczy, które mi się nie podobają (ale tym się nie przejmuj, bo to naprawdę kwestia gustu ;)) Dziwne są wg mnie umiejscowione drzwi wejściowe. Bardziej to przypomina okno wykuszowe i w tym miejscu bym umieściła okno, a drzwi na tej płaskiej ścianie. Druga rzecz - wydaje mi się, że biała barierka nie pasuje do tych schodów (przecież w grze jest nawet identyczna, jak ta przy schodach). W tym mniejszym pokoju bieli jest za dużo. Aż razi w oczy. No i to wszystko :) 8/10 |
Bryła prosta, ale ładna :)
Ogród jest bardzo przytulny ... Wnętrze też niczego sobie. W sumie to nie mam się do czego przyczepić :p 10/10 |
Ajccc.... Inko!
Super jest wszystko, dosłownie WSZYSTKO. dodatki są świetne, skąd ściągałaś? |
Bardzo przytulny domek, ładne dodatki, wszystko ze sobą świetnie zgrane. Nic dodać, nic ująć ;) 10 Pozdr.
|
Nie no i nawet ja doczekałem się dedykacji ;d ;d Bardzo dziękuję za to . Ale przejdźmy do domu który jest fantastyczny ;p , wyszedł Ci wspaniale normalnie mistrzostwo. Wszystko wspaniale dobrane i utrzymane w jednym klimacie
No i oczywiście 10 ;d. |
Bardzo ładny i przytulny domek ;** 10
Ale fajna lodówka w kuchni [ bardzo fajna ;] |
hmm..
Jak dla mnie to średnia bryła.(Oczywiście jak dla mnie) W środku b.ładnie.Ta kuchnia i rower.. :) I pokój z laleczkami swietny!! 9,5/10 ZA BRYŁĘ. |
Cytat:
Dziękuje wszystkim ^__^ |
No właśnie robisz - yyy nie ściemniaj ;p
pamiętaj ja czekam ;p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:09. |