![]() |
Maleńki domek by Jarek [BRAK ZDJĘĆ]
Dziś przedstawię wam maluteńki domek ponieważ na takowych najlepiej mi się pracuje.
Bryła nie zachwyca i zrozumiem jeśli się wam nie spodoba , jednakże nie chce uszczypliwych komentarzy na jego temat. pokoje są malutkie ale licze , że się spodoba - ja sam bym w nim zamieszkał. Przepraszam za jakość zdjęć ale nie umiem robić ich inaczej. Koniec gadania oto on : Mam nadzieje , że wyszło lepjej niż poprzednio :) . |
Odp: Maleńki domek by Jarek
Jak na maxisowe meble to całkiem nieźle, nie przejmuj się jeśli ktoś powie, że bryła mu się nie podoba, bo każdy ma inny gust ;) pozdrawiam 8/10 jeśli umiesz to ściągnij sobie kilka mebli z internetu. Dom od razu będzie fajniej wyglądał! Bo fajnie ustawiasz meble ;)
|
Mam dużo pościąganych rzeczy i dalej ''poluje'' na nowe :).
|
nie podoba mi się
taki klocek i za małe pokoje ogród taki pusty... niee, musisz dużo jeszcze poćwiczyć... na razie nawet nie daję oceny jedyne co mi się w tym domu podoba to... pianino XD |
Nie podoba mi się. W sypialni za czerwono, w kuchni za żółto, a w łazience za ciemno.
|
Robie takie małe domki bo lubie takie.
Jak robie coś w jednym kolorze to staram się budować pod ten właśnie kolor. |
1.Za małe pomieszczenia.
2.Beże i brązy trzeba by czymś ożywić. 3.W zasadzie to brak jakiegoś ogrodu ( trzeba było dać kwiaty,leżaki,grill,hamak itp.) Ogólnie słabo. |
Bryła maxisowa bo pochodzi z the sims 1 i jest ogólnie przeze mnie wykorzystywana do rodzin początkujących.
|
Wiesz co,a może zamiast budować te bryły , zajął byś się urzadzeniem jakiegoś "gotowego" już domku..
Może wtedy wyjdzie lepiej . Co myślisz? Chętnie oceniłabym takie coś. |
Wczoraj jeden robiłem z gotową bryłą ale nie wyszedł mi.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:05. |