![]()  | 

Dwupoziomowy [BRAK ZDJĘĆ] 

No tak... Po ostatniej kompromitacji, postanowiłam się zrechabilitować i zrobiłam nowy, mam nadzieję ze lepszy, dom. Jest on przeznaczony dla 2/3 osób. 
	 | 

Odp: Dwupoziomowy 

Noo, o wiele lepiej, bardzo mi się podoba, tylko razi mnie pokój z różowo białymi meblami. Super! 
	 | 

Podoba mi się nawet. Bryła trochę "klockowata" ale jest ogólnie w porządku. Brakuje mi rzutu. 
	Widzę, że niebieskie pola żądzą u ciebie :-) Dam 7/10  | 

Fajnie,fajnie. 
	Bryła może być.Jak dla mnie ładna. :) Podoba mi się łazienka,a razi salon. Ogólnie jest okej.  | 

Ogród pusty, bryła klocek, łazienka ponura, kuchnia świetna, reszta bardzo ładna. 
	8/10 :)  | 

Cytat: 

ale to chyba przez dodatki z internetu  | 

Moim zdaniem się zrehabilitowałaś i zrobiłaś bardzo ładny domek :) 
	Bryła jest bardzo ciekawa, ale ten wielobryłowy dach , trochę pogarsza ogólny efekt. Wewnątrz jak na mój gust czasami (np. w jadalni) jest zbyt mało ozdób. Gratulacje za świetnie dobraną kolorystykę :) A ten kącik z bajorkiem z tyłu domu jest naprawdę bardzo przyjemny :) 9 pozdrawiam :)  | 

Śliczna bryła, wewnątrz także niczego brakuje, stonowane kolory wszystko dobrze dobrane. W salonie bardzo podoba mi się tapeta gdzie wisi telewizor, tylko nie podoba mi się że w salonie jest tak pusto :)   Ogólnie świetnie, tak trzymaj! :) 
	 | 

Bryła jest śliczna. Wewnątrz też ok. Żadnych szałów :D 
	Fajnie.  | 

No no jak stylowo! 
	Super 8/10  | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:46. |