![]() |
Dwupoziomowy [BRAK ZDJĘĆ]
No tak... Po ostatniej kompromitacji, postanowiłam się zrechabilitować i zrobiłam nowy, mam nadzieję ze lepszy, dom. Jest on przeznaczony dla 2/3 osób.
|
Odp: Dwupoziomowy
Noo, o wiele lepiej, bardzo mi się podoba, tylko razi mnie pokój z różowo białymi meblami. Super!
|
Podoba mi się nawet. Bryła trochę "klockowata" ale jest ogólnie w porządku. Brakuje mi rzutu.
Widzę, że niebieskie pola żądzą u ciebie :-) Dam 7/10 |
Fajnie,fajnie.
Bryła może być.Jak dla mnie ładna. :) Podoba mi się łazienka,a razi salon. Ogólnie jest okej. |
Ogród pusty, bryła klocek, łazienka ponura, kuchnia świetna, reszta bardzo ładna.
8/10 :) |
Cytat:
ale to chyba przez dodatki z internetu |
Moim zdaniem się zrehabilitowałaś i zrobiłaś bardzo ładny domek :)
Bryła jest bardzo ciekawa, ale ten wielobryłowy dach , trochę pogarsza ogólny efekt. Wewnątrz jak na mój gust czasami (np. w jadalni) jest zbyt mało ozdób. Gratulacje za świetnie dobraną kolorystykę :) A ten kącik z bajorkiem z tyłu domu jest naprawdę bardzo przyjemny :) 9 pozdrawiam :) |
Śliczna bryła, wewnątrz także niczego brakuje, stonowane kolory wszystko dobrze dobrane. W salonie bardzo podoba mi się tapeta gdzie wisi telewizor, tylko nie podoba mi się że w salonie jest tak pusto :) Ogólnie świetnie, tak trzymaj! :)
|
Bryła jest śliczna. Wewnątrz też ok. Żadnych szałów :D
Fajnie. |
No no jak stylowo!
Super 8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:35. |