![]() |
Dom pana Febo by Jarek [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam Wam dom pana Aleksa Febo zbudowany na maxisowskiej bryle jednak przerobiony w środku.
Licze , że spodoba się wam nie tak jak poprzednie mje wytwory. Budowałem go starannie i licze , że to docenicie. W tym domu jest pare zakamarków i ciężko było jakoś fajnie zrobić zdjęcia. W razie gdyby nie spodobało się prosze o to by nie zamieszczać uszczypliwych komentarzy na jego temat. Dość gadania - Oto on !!! To tyle , zapraszam do komentowania !! |
Odp: Dom pana Febo by Jarek
No troche mieszanina stylow. I kolory raza takie misz-masz. Najlepszy ze wszystkich jakie widzialam twojego wykonania, daje:
5/10 Trzymaj tak dalej i proboj az do skutku!;) |
Elajza - Ciesze się , że sie podoba :)
kociara654 - To nie z dodatku tylko z www.parsimonious.org (To te znaczki na zielono trzeba troche poszperać). |
Nie powiedzialam, ze sie podoba tylko, ze jest to najlepszy z twoich wytworow, a moja ocena srednia i trzymaj tak dalej: buduj, buduj i buduj, a dojdziesz do idealu.
|
Nie wiem skąd sciagnales te meble,ale są ,niestety,bardzo brzydkie.Szczególnie te łazienkowe.Ogród i cały kolor domu też mi się nie podoba.
Na plus : -pokój dziecka(różowy) -samochód. Proponuję,abyś umeblował jakiś mniejszy dom. -- A! I ściągnij sobie ładniejsze meble lub korzystaj z maxisa. :) Pozdrawiam. Czekam na kolejne prace. |
Cytat:
|
Meble mi się nie podobają, ale rzecz gustu.
Za mało okien, ogród mi się nie podoba, w kuchni tapeta fatalna, ale reszta może być. Lepiej niż było, pracuj. |
Mnie się nie podoba.
Bo ogród jest zbyt na ciapany, za dużo kwiatów i jeszcze ten staw. Jeśli miałby to być normalny domek to okropne meble. Jeśli bajkowy to meble dobre ale urządzenie domku mnie się nie podoba. A i jeszcze coś tapeta w kuchni jest w bardzo mocny wzór więc moim zdaniem nie potrzebuje obrazów. Tak jak ktoś Ci już tu napisał, spróbuj wybudować jakiś mniejszy domek, i z normalnymi meblami. Poszperaj w "Gdzie to mogę znaleźć ?! - The sims 2" na pewno znajdziesz coś odpowiedniego. |
Ogród ma za dużo kwiatków, kuchnia ma okropną ścianę. W innych pomieszczeniach również nie jest za ładnie. Ten ciemny drugi salon jest okropny.
|
Cóż... nie jest taki zły, ale jak pisało parę osób wcześniej, straszne pomieszanie stylów. Myślę jednak, że się wyrobisz... musisz tylko zdecydować się na jeden styl i w nim starać się urządzić cały dom.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:39. |