TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Rodzina Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53852)

Gio 10.01.2010 17:22

Rodzina Ćwir

Bez zbędnych wstępów mówię, że po prostu chciałem sprawdzić się jakoś reżyser simowych filmów :D

Gatunek: Serial-Obyczajowy
Montaż Pinnacle Video Studio i Windows Movie Maker

Proszę o jak najbardziej konstruktywną krytykę i powiedźcie mi co jest nie tak :) Dziękuję :)

Invidia Semper 10.01.2010 17:52

Odp: Rodzina Ćwir

Kompletnie nie znam się na VS
ale historia podoba mi się
w przeciwieństwie do wykonania- jest strasznie sztuczne i jeszcze ten lektor
ale zdaję sobie sprawę, że inaczej się tego chyba nie da rozegrać
dlatego czekam na rozwój akcji:)

Sandy 10.01.2010 18:06

Muszę powiedzieć, że użycie Ivony [w dodatku w wersji bez "u"] w "roli" lektora nie jest najlepszym pomysłem. Już lepiej gdybyś dodawał napisy.
A co do samej akcji... Sławni ze swego majątku Ćwirowie wylądowali na bruku, a stary Mortimer zadaje się "z tamtymi typkami"? To brzmi jakoś nierealnie. No i nieco inaczej wyobrażałam sobie relacje ojciec-córka w domu Ćwirów.
No i jak już pisała Invidia dość sztuczne wykonanie.

Vanitas 10.01.2010 19:08

Kyrie elejson. Przeraziłeś mnie tym vs. Lepiej napisz kontynuację Niepokornych, bo pisanie lepiej Ci idzie niż kręcenie filmów.

Ellie 10.01.2010 19:09

dobra, jesli robisz to na serio, to za bardzo mi sie nie podoba, sztuczne i takie jakies... nijakie, wlasciwie nic specjalnego sie nie dzieje. i ten lektor - jakos wyjatkowo mnie razi.
jesli ma to byc komedia/parodia/..., to wyszlo naprawde fajne! ;D usmialam sie z tekstow mortimera w stylu "chodzcie zobaczyc wychodek" albo "ty to umiesz tylko zrec, srac i chodzic na zakupy" - tu ivona i cala ta dretwosc sprawila, ze zabrzmialo to podwojnie zabawnie itd.

wiec sama nie wiem, z jednej strony jest nudne, ale z drugiej smieszne (choc nie wiem, czy takie bylo twoje zamierzenie). niestety film stanal na ok. 3 minucie i ani mysli ruszyc, wiec nie widzialam do konca, ale mimo to chcialam sie wypowiedziec.

Sherlock 10.01.2010 19:25

Wybacz, ale nie podoba mi się ._. Zdecydowanie lepiej idzie ci pisanie ;]

Gio 10.01.2010 19:34

Dziękuję za komentarze :) Tak jak mówiłem- chciałem sprawdzić samego siebie ;)
Jeszcze nie wiem czy nakręcę kiedykolwiek kolejny odcinek (raczej nie:D) no ale mam tą satysfakcję że próbowałem (a co! Raz się żyje! :))

Niet- tak, tak raczej miało mieć charakter taki humorystyczny, a nawet sztuczny... nie wiem jak to określić :D

Pozdrawiam wszystkich! :D (nie wiem co mnie naszło że jestem w takim dobrym humorze :D)

Anique 10.01.2010 19:44

Też nie znam się na videostory, ale muszę przyznać, że jest kilka nieścisłowści.
Lektor mnie strasznie wkurza, bo mówi tak sztucznie i nie widziałam jeszcze żeby ktoś był tak chamski dla człownka swojej rodziny! (Mówię tu o Mortimerze i Kasandrze.) Historia niby nie jest zła (dobry pomysł z porwaniem Aleksandra).
A i przypomniało mi się coś jeszcze:
"-Przeciez wygrałam w lotto.
-A no tak. Zapomniałam."
Jak takie coś można zapomnieć? No chyba że o tym nie wiedziała i tak tylko powiedziała: Aaa zapomniałam.

:) Mam nadzieję, że akcja się rozwinie...

zelkam 10.01.2010 20:09

Mnie tam się nie podoba
Ani razu się chociażby nie uśmiechnęłam

Merve 11.01.2010 14:34

Szczerze mówiąc nie bardzo mi się spodobał. Twarze są strasznie plastikowe. Po dubbingu widać, że robiłeś go w Ivonie i trochę nie fajnie to wyszło. Ujęcia nie są złe, ale nic poza tym. :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:54.