![]() |
Wiosna zim± - Inko [BRAK ZDJĘĆ]
Tęsknili¶cie?! ^__^ Wiem, że nie. No, ale to mój nowy dom. Trochę nad nim spędziłam... Mam nadzieje, że wam się spodoba, bo jak nie to __________________ Dziękuje za po¶więcony czas ^__^ |
Odp: Wiosna zim± - Inko
prze¶liczny <3
uwielbiam pastelowe kolory i kolorowe akcenty w jasnych pomieszczeniach <3 najbardziej chyba podobaj± mi się króliczki w ogrodzie i magnesy na lodówce =D w ogóle wszystkie 'pierdołki' s± idealnie dobrane <3 pokój dziecka[?] jest chyba najfajniejszy, s± tam ¶wietne lampki (te zwisaj±ce), super obrazki i napisy na ¶cianie. 10/10 =D |
Cuuuuuuuuuudo !!
Po prosty rewelka, szczęka mi opadła i nawet s± króliczki ;D Wnętrza s± super, i tak wszystko trzyma się jednego klimatu ;p Pięknie ! Też daję tłust± 10 ;p |
Bardzo ładny, widać że się postarała¶. Urzekł mnie ten kamienny ganek z mał± fontanienk±. A te króliczki to po prostu cudo :)
Jednak nie podobaj± mi się jakie¶ napisy i malunki na ¶cianach. No i ¶cieżka do domu obtoczona jednakowymi kamieniami, które wygl±daj± jak wielkie bochenki chleba. 8/10. Pozdrawiam (-1 za ¶cienne bazgroły i -1 za ¶cieżkę z chleba) |
Ekstra :D Piękna wiosna w ¶rodku zimy ;] Tylko kuchnia mi co¶ nie pasi, ale to raczej rzecz gustu ;] 10/10
|
No, te chleby trochę za duże :> ¦rednio lubię takie 'starsze; domy, ale ten mi się bardzo podoba. W jednym z pomieszczeń trochę za nowa podłoga, i kuchnia duża, ale jest OK. Zabiję Cię za ten biały ¶mietnik, chociaż pasuje do tego domu :> 8/9 na 10
|
Fajna ta wiosna w ¶rodku zimy. Mi się podoba.
10/10 |
Jasne, że się podoba. Jak w ogóle, twój dom mógłby się nie podobać? xd
Kuchnia i sypialnia z manekinami s± boskie! No i oczywi¶cie bryła *__*. |
o *****.
<3 kroliczki sa slodziutkie:) |
W bryle nie podobaj± mi się okna. Ogródek nie jest zły, ¶wietny pomysł z króliczkami ;)
W ¶rodku nie podobaj± mi się niektóre ¶ciany i podłogi, reszta jest ok. Domek jest nawet ładny ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:50. |