![]() |
Odp: Lekka przesada by Matt
Świetnie swietnie, nparwdę wszystko mi sie podoba, tylko kuchnia chyba nieco za sterylna:|.
|
Sypialnia wyszła Ci najgorzej pomieszałeś kolory, w kuchni nie pasuję ta tapeta. Ogólnie jest super. Jeden z najlepszych domów modernów na forum :P
|
ładnie ci wyszedł ale tak dużo to ci nie przeszkodziłam 10/10
|
Gdziesz przesada.... wręcz przeciwnie! Mi bardzo przypadł do gustu :) tylko ta kuchnia.... ale i tak super!
|
Szczerze mówiąc to dom nie podoba mi się. Jest bez wyrazu, o taki jakich dużo, jedyne co w nim nowatorskie, to zabójcza ilość drzew i krzewów w nazwijmy to ogrodzie.
Środek przytłoczył mnie. Dzieje się tu dużo - za dużo. Mamy połączenie ładnych mebli (świetny regał przy schodach) z makabryczną wręcz ilością różnych dodatków, zestawionych dość przypadkowo. Przez to można odnieść wrażenie, że mieszkańcy domu nie mają gdzie trzymać wszystkich swoich rzeczy (albo że są strasznymi flejami - szczególnie w kuchni) Brakuje również spójnej linii kolorystycznej dla domu. 3,5/10 |
Nie podoba mi się pomarańczowa łazienka, tapeta w kuchni i jadalni.
Odrobinę zagracony korytarzyk i łazienki. Bryła ładna, drzew rzeczywiście za dużo. Ładny dom, ale nie zachwycający. 7/10 |
No a mnie się podoba ;P Taki ładny dom i to bez moich konsultacji :D
Kuchnia tylko strasznie pusta, no i tym ogrodem to mnie zabiłeś po prostu. Muszę napisać masakra |
Jak nie ma ogrodu jest źle, ale jak jest go za dużo to też jest źle :P
Dom (oprócz kuchni) zbyt zagracony (jest źle jak świeci pustkami, ale tak też nie może być :P) Ale ogólnie mi się podoba :) 8/10 |
Bardo podobają mi się wychodki :p
Panuje w nich ciepła kolorystyka i w ogóle nawalone dodatków-SUPER Inne pomieszczenia również fajnie, podoba mi się ściana w kuchni, choć twierdze, że trochę do niej nie pasuje ;) Podoba mi się, że w niektórych miejscach jak np. w łazience jest dużo tych dodatków, tak powinno być! Wszystko jest takie fajowe:D Ogólne wrażenie: superowo, nowocześnie :p 9,99/10 czekam na inne propozycje :p |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:46. |