![]() |
Jak im dogodzić? Skąd wiedzieć czy fotograf chce żebym pozował energicznie czy artystycznie, a może kusząco? Może macie jakiś sposób?
Czasami udaje mi się za pierwszym a czasami za drugim razem. |
To ty wybierasz!!! Potem patrzysz czy mu się podoba!!! Jak chmurka bez czerwonego krzyżyka to mu się podobasz, a jak z czerwonym krzyżykiem to nie. I masz do trzech czy do dwóch razy sztuka ;).
|
Ja mam ten sam problem , pomimo iż mam 2,5 gwiazdki . Może łaskawie ktoś nam pomoże ?!
|
Ja juz napisalam odpowiedz w innym temacie
http://forum.thesims.pl/viewtopic.php?t=1196 |
Ech... nie potraficie sobie sami poradzic?
Na poczatku najlepiej jest wziąć trzy takie same pozycje np ARTYSTYCZNIE ARTYSTYCZNIE ARTYSTYCZNIE Jeżeli ktoraś sie z nich spodoba fotografowi np.2 zostawiamy ją (jak zobaczyc ze mu sie podoba?Poprostu nad jego glowa pokazuje sie nie przekreslona glowa naszego sima! ) Ok.I teraz bierzemy np energicznie ARTYSTYCZNIE energicznie i spodobały mu sie pierwsze dwie pozycje .3 zostaje KUSZACO. czyli prawidłowe "upodobanie" fotografa tio dla przykładu ENERGICZNIE ARTYSTYCZNIE KUSZĄCO!!! Tak samo jest dalej... czasem mozemy trafic nawet za pierwszym razem! |
Trochę stary ten temat, więc nie wiem, po co odpowiadasz ;) A poza tym Justa podała przecież link do innego tematu z rozwiązaniem tego problemu. Co prawda teraz już nie działa, ale autor na pewno sobie już dawno poradził ;)
|
a ja nie mam z tym żadnego problemu :P biorę sobie karteczkę i zapisuję co sie podobało i w jakiej kolejności - za trzecim razem zawsze jest idealnie :D gorzej jest kiedy są tylko dwie próby ale i z tym sobie radzę :D
|
Cytat:
A temat można, według mnie, zamknąć :P ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:21. |