![]() |
FTS Newsletter nr 1 [4] - komentarze
Hm... Od razu widać, że gazetka stała się oficjalna :)
Bardzo mi się podoba |
Odp: FTS Newsletter-numer 4- 02/02/2010
gazetka fajna, z numeru na numer coraz lepsza. podobaja mi sie te opinie uzytkownikow (zapytajcie mnie tez nastepnym razem :C). chyba jak zwykle najlepszy kacik cafe, czytalam z przyjemnoscia, brawo brawo brawo dla autorek!
ten poczatek z newsami o forum tez mi sie podobal, rozwalil mnie kawalek o dyskusji w "waszych fotkach", jak z kroniki policyjnej ;ppp tylko Cytat:
|
Odp: FTS Newsletter-numer 4- 02/02/2010
Cytat:
|
Odp: FTS Newsletter nr 1 [4] - komentarze
Ta gazetka jest świetna. Redaktorzy odwalili kawał dobrej roboty. Czyta się ją lekko, łatwo i przyjemnie.
"Raport specjalny" mnie przybił, ale w tym jest dużo prawdy. Sama nie mam zwykle czasu na forum, a zazwyczaj wchodzę jako niezalogowany użytkownik. Być może sama jestem w tych 95 % O_o. W każdym razie ja w pewnym sensie bez tego forum nie mogę normalnie funkcjonować (szczególnie ze względu mojego fs, hehe xD) |
no fajnie idzie, fajnie! gratulacje dla autorow!
|
Zajrzałam tutaj całkiem przypadkowo i od razu mi się spodobało:). Bardzo ciekawa gazetka, dodatki są bardzo fajne,a horoskop miło się czyta.
Życzę powodzenia na Forum Awards:). Bardzo mi się podoba i zaintrygowała mnie strona www.looklet.com, już tam wchodzę:). Witam wszystkich na forum tak przy okazji:). |
ejj, obiecajcie, że następnym razem weźmiecie mnie do horoskopu^^ (panna)
B) |
Pomyslimy hehehee:P
|
Brawo Brawo i jeszcze raz Brawo..Gazetka świetna(Kłótnia w Off-Topiee :D).
Życzę powodzenia Redaktorom Trzymka for all Arti |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:45. |