![]() |
Forum Awards 2009/2010 - Zwycięzcy
Niniejszym mam zaszczyt ogłosić, że w poszczególnych kategoriach
Forum Awards 2009/2010 zwyciężyli:
Dla przypomnienia, oto co żeście wybrali :) Najlepszy post: Cytat:
Najlepszy avatar: http://www.forum.thesims.pl/picture....pictureid=3113 Najlepsza sygnatura: http://www.forum.thesims.pl/picture....pictureid=3114 Zwycięzców proszę o pisanie w tym temacie, jaki by chcieli kolor rangi. W imieniu całego zespołu serdecznie wszystkim dziękuję za miłą zabawę i gratuluję zwycięzcom :) |
Odp: Zwycięzcy Forum Awards 2009/2010.
To widzę, że pierwsza będę- #990033, ten, którym zwykle się podpisuję w sygnach:)
No i gratulacje pozostałym zwycięzcom i dziękuję tym, którzy oddali na mnie swój głos. |
Jednak ja :rolleyes:
Dziękuję tym dziewiętnastu osobom, które na mnie oddały swój cenny jeden głos :) Bardzo cieszy mnie wygrana, tym bardziej, że, nie ukrywajmy, najbardziej zależało mi na tej właśnie randze (chociaż byłam nominowana w innych kategoriach). Za trzecie miejsce w Fotostorytellerze (co ja tam w ogóle robiłam?!) również Wam dziękuję. I gratulacje dla reszty zwycięzców :D |
jakieś takie przewidywalne były te wyniki... :P
cóż,moje głosy zupełnie odbiegały od wyborów reszty ludu. gratuluję wszystkim! |
gratuluję wszystkim no i dziękuję osobom, które oddawały na mnie głosy w tych różnych rangach :)
Kolor rangi: #4F2F4F (zastrzegam sobie jednak, że w przeciągu dwóch dni mogę prosić jednak o zmianę :P) |
#ff3399
I dzięki za tego Pudziana, naprawdę fajnie coś wygrać! Tylko zastanawiamy się nad formą... czy nie lepsze byłoby np. Pudziany? Chociaż to głupawo brzmi. |
Pudziany :'D
ale się stoczyłam. z dumnego Picassa przeobraziłam się w jakiegoś Trendsettera. :( (co nie zmienia faktu, że się cieszę) dzięki wam. :P proszę kolor #3f3f3f |
Gratuluje wszystkim zdobytych rang. :)
Kolor poproszę BLACK [#0e0e0e]. Dziękuje osobą, które na mnie zagłosowały jak i również dziękuje innym architektom za konkurencje. |
noo, ja tez gratuluje, a w szczegolnosci naszemu forumowemu plasticzkowi!!!
|
Gratuluje 'wygranym' :3 A szczególnie Rocket tego upragnionego pLaStIcZkA xD
I oczywiście gratulacje dla Kowalino, za wspaniałe projekty i życzę przyszłych sukcesów^^ Miło było mi być nominowaną do 4 kategori z czego w aż 2 wygrałam. Jestem rok na forum a takie miłe zaskoczenie ^^ Dziękuje wszystkim za głosy i za czysta (miejmy nadzieję : P) rywalizację. Miluch - #cc3399 Forumoholik - #00ccff |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:28. |