![]() |
Śnieżny rentgen
hej, mam pytanie - czy wie ktoś może dlaczego nie mam w grze możliwości śnieżnego rentgenu ? Pamiętam że była taka opcja w ogólnych ustawieniach gry a teraz jej w ogóle nie ma? Miał ktoś może podobny problem i wie jak to naprawić? Pozdrawiam ;)
|
Odp: Śnieżny rentgen
Nie jestem pewna, ale ta opcja jest aktywna chyba tylko z widoku otoczenia, a nieaktywna jak już jesteś na jakiejś parceli.
Ale mogę się bardzo mylić... |
A ja stawiam na to, że nie ma tej opcji, gdyż twój komputer jest za słaby ;)
Ale też mogę się mylić. |
"Śnieżny rentgen" jest dostępny na parceli. A może nie masz w otoczeniu ustawionej w ogóle zimy? (bo wtedy ta opcja jest niepotrzebna )
|
komputer mam cały czas ten sam i wcześniej miałam taka opcję , wiem że jest ona dostępna na otoczeniu ale nie mam jej tam co jest bardzo dziwne, a zimę też mam ustawioną na otoczeniu bo przecież gdyby nie było to by na parcelach też nie było zimy...
|
A ja mam akie pytanie (moze glupie) : co to w ogle jest ten sniezny rentgen? Czy to chodzi o to, ze ustawia sie, czy widac snieg, czy nie?
|
misterio - śnieżny rentgen pozwala zobaczyć to, co jest pod śniegiem.
Bardzo przydatny jest, gdy Twój sim chce zabrać gazetę sprzed domu. Wtedy bardzo łatwo jest ją znaleźć za pomocą tego rentgenu. |
Lol, nie wiedzialam ze cos takiego jest mozliwe xD Fajne, musze sobie wlaczyc ^^
|
U mnie chyba jest taka opcja, ale nie da się jej włączyć, bo mam za słabą kartę graficzną.
|
w jakich simsach występuje ten ( śnieżny rentgen ) ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:55. |