![]() |
Odp: Dom rodziny Usterka
[ img ]link do zdjęcia[ /img ] bez spacji między img a nawiasami
|
Dzieki :)
No to mozecie komentowac :P |
Halooooooooooo jest ktos wogole na tym forum???
Doczekam sie kiedys jakiegos komentarza??????????? :/ |
Proszę...
Dom jest... Nie ładny nie brzydki... Może być ;) Chociaż stać cię na więcej Pozdrawiam CHARI :D |
Może być [inteligenta wypowiedź :P]
Takie bez życia... pozdrawiam |
jak dla mnie za dużo wzorów, no i gdzie jest zdjęcie bryły? o.o
5/10 |
No, nawet ok, 7/10
|
Charionette- hehe stac mnie na wiecej, a skad wiesz? to dopiero moj pierwszy dom ktory wstawilam. Moze kiedys pokaze nastepny, jak mi sie potomkowie powyprowadzaja.
Gio- bez zycia? Toz to mi sie wydawalo ze w stosunku do innych 'ciemnych' domow, moj jest pelen zycia. laisha- no ja bardzo lubie kolorowe domy. Za brak bryly przepraszam, zrobie w weekend zdj to pokaze. Postaram sie tez dorobic ogrod, ale on nie jest moja mocna strona wiec do udanych moze sie nie zaliczac. Sherlock- dzieki ;) Dzieki wszystkim za oceny, moze macie jakies propozycje co bym mogla zmienic, co nie pasuje itp wedlug was? Pozdrawiam |
Trochę pomieszane style i wzory.
Meble kuchenne nie pasują do mebli jadalnych. Nie podoba mi się też układ szafek. To, że masz ściany pod kątem i tam nie ma nic. Tak pusto się wydaje. W łazience prysznic mogłaś pokolorować tak jak ściany. Ale umywalka ładnie wygląda z tyn paseczkiem. W drugie łazience tekstura w koła coś do mnie nie przemawia. Jakoś tak dziwnie... Pokój dziecka ładny, kolorowy, wesoły. Zdjęcia są nieładnie zrobione, a poza tym nie prezentuje się ujęć w trybie budowania. Szkoda, że nie ma żadnego ogrodu. Dam ci 6/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:37. |