![]() |
Odp: Willa by SleepingBeuty
Widok z zewnątrz robi wrażenie ;) Wnętrze też niczego sobie ;) 10/10
|
Cytat:
|
Razi ta ilość tych lamp, jednak dają dobry efekt. Dom z zewnątrz jest śliczny. Wewnątrz również, ale w niektórych miejscach jest za szaro i za pusto :D
8/10 |
Dziękuje za opinie ;) :* . Pamiętam, że jak stworzyłam ten dom byłam z siebie bardzo zadowolona :) - teraz ? : są lepsze :D
|
Witam! Faktycznie grafika mogłaby być lepsza, ale nie w takich warunkach człowiek sobie radził. ;) Dom z zewnątrz jest jak taki dworek... willa - faktycznie przyciąga wzrok. Wnętrze jest trochę smutne... szczególnie szare podłogi drewniane w kilku pomieszczeniach nie przypały mi najbardziej do gustu. Ilość lamp w pokoju dziecinnym jest przerażająca... :) Ogółem ocena: 9/10 pkt. Mimo niedociągnięć sprawia wrażenie pozytywne. :)
|
Mi natomiast bryła się wybitnie nie podoba - wydaje się być klockowata, nic ciekawego sobą nie prezentuje, a wrażenie to potęguje ogromny dach. W niczym nie przypomina mi to stylowej willi - gabaryty to nie wszystko. Ogród jest przyjemny, tylko brakuje mi krawężników przy chodnikach. Wnętrze również mi się podoba, poza zbyt jaskrawymi kolorami w jednym pomieszczeniu - wolę barwy bardziej pastelowe, stonowane. I fatkycznie - szara, drewniana podłoga nie dodaje uroku pomieszczeniom. 6/10
|
Cytat:
|
Z zewnątrz, czyli bryła i ogródek mi się podobają, wnętrze znowuż nie :(
Nie chodzi mi o te lampy, ale tak ogólnie wewnątrz jest bardzo pusto :C 6,7 |
Faktycznie z zewnątrz prezentuje się lepiej, niż w środku.
Szkoda, że nie ma rzutów, bo w ten sposób można się zgubić w tym domu - nie wiadomo co, gdzie jest (mogłaś podpisać pomieszczenia). Co mi się podoba: przede wszystkim kabina prysznicowa - bardzo nowatorska. Bardzo fajna jest też kuchnia. I proszę, rób odstępy między zdjęciami - tak lepiej się je ogląda, jak się nie zlewają. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:55. |