![]() |
Ambrozja, kwiat śmierci i Duch
trzy pytania
-Po co jest kwiat śmierci? -Czy jak gram duchem to może on umrzeć? -Jak postawie Ambrozje na kilka dni na stole to ona sie zepsuje czy bedzie dobra caly czas? |
Odp: Ambrozja, kwiat śmierci i Duch
1.tego nie wiem
2.no chyba nie;) 3.chyba tak, ale moge się mylić. |
1. Jak masz go w wyposażeniu, i przyjdzie po Ciebie śmierć, wtedy ten kwiat Cię uratuje.
3. Chyba logiczne, że nie? 3. Chyba się psuje. |
no ale jak gram duchem to go nie utopie ani nie spale?
|
Jak da się nim pływać xD. No nie, nie jestem pewna ale chyba nie mają duchy potrzeb [?].
|
mają potrzzeby
|
Ale wątpię żebyś mógł zabić ducha :P
|
Też chciałabym zabić ducha :/ Umarł mi Michał Kawaler (ok, trochę mu pomogłam), Wacław zaniósł jego szczątki do laboratorium, no i jak wiadomo, wyszedł duch, a teraz mnie to wkurza. Bella i tak mieszka już z Ćwirami, a Kawalerami nie gram, ale ten duch w jej domu rodzinnym mnie drażni i już wolałabym mieć grób Michała, niż jego ducha.
Musi zjeść ambrozję, żeby znormalnieć? |
W umiejętnościach fotografowania jest temat zdjęcia: Podwójnie umarły, wieć chyba można zabić ducha (jeśli o to chodzi).
nmin - duch może powrócić w zaświaty - jeśli nim kierujesz kliknij na nim lub na jego nagrobku i będzie taka opcja. |
Myślałam, że nagrobek zniknął w laboratorium, ale widocznie gdzieś jest, zajrzę do plecaka Wacława, dzięki :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:15. |