![]() |
Hej, mam problem.
Gdy wchodzę w tworzenie rodziny wszystko jest ok, potem wpisuję imię i nazwisko sima i takie tam, a gdy chcę zmieniać mu twarz albo ciuchy komputer się zacina :/. To znaczy obraz, dźwięk i myszka. Muszę restartować. Gdy włączam grę od nowa znowu ten sam problem... Za to gdy gram jakąś już stworzoną rodzinką (np. Lum, która jest w skrzyni) to wszystko działa jak należy. Mogę zmieniać włosy, makijaż, ciuchy... Z dziesięć razy już odinstalowywałam grę, nic nie pomogło. Moja gra ma najnowsze aktualizacje, czyli 1.11.7.005002 . Mogę tworzyć simów normalnie jedynie wtedy, gdy nie aktualizuje gry. Ale czas leci baardzo wolno... To jest trochę nudne ;d Szukałam już wszędzie, nigdzie nie znalazłam :/ Miał już może ktoś podobny problem? Pozdrawiam Dodam, że mam oryginalną grę |
Odp: Nie mogę tworzyć simów!
Podaj konfiguracje komputera i pamięci ram.
|
Cytat:
Jestem w tym kompletnie zielona ;o |
Wejdź w mój komputer i wyświetl informacje o systemie w przypadku xp a w przypadku visty właściwości systemu.
|
A może masz zainstalowane jakiś hack (np. na poszerzone możliwości suwaków)? Ja tak miałam i dopiero gdy wywaliłam z gry ten oto hack, mogę tworzyć simów normalnie :D
|
"A może masz zainstalowane jakiś hack (np. na poszerzone możliwości suwaków)? Ja tak miałam i dopiero gdy wywaliłam z gry ten oto hack, mogę tworzyć simów normalnie"
Jak znaleść tego hacka? Bo ja nie wiem a mam ten sam problem z grą. Mam oryginalną grę. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:32. |