![]() |
Odp: Simple
Bardzo przytulny i ciekawy :)
10/10 |
Witam Figo! Mimo iż konstrukcja mogłaby się wydawać bardzo ociężała, to jednak swoją prostotą i pięknie wykończonymi kantami ścian cegłą nadało ogromnego uroku fasadzie budynku. W środku nie dopatrzyłem się niczego złego. Bardzo przyjemny dom. Jedyne co mnie nie urzekło to ogród, ponieważ mam odczucie poplątania, pomieszania i przesytu, ale chyba tak miało być. Ocena: 9/10 pkt. Pozdrawiam D_S
|
Bardzo ładny :) Taki przestronny i słoneczny :D
Dobra robota 10/10 |
Bardzo ładny domek, naprawdę.
Cholernie podoba mi się kuchnia. :) |
Extra! Bardzo mi się podoba. Naprawdę masz smykałkę to projektowania i dekorowania domów :)
Mnie, w przeciwieństwie do DS, podoba się ogród, a za najładniejsze pomieszczenie w domu uważam sypialnię - jest boska :) |
Bardzo przyjemna bryła i ogród
wnętrza super, ale w sypialni za dużo patternu jak dla mnie i trochę za zimna kuchnia za to jestem fanką łazienki <3 9/10 |
Sherlock, Dziurawiec_Skąpolistny, Charionette, zumzool, Searle, laisha - dziękuję wszystkim bardzo :)
|
Przez ciebie do jasnej anielki czeka mnie zgon ! :D Jak chcesz mnie pochować, powiedz, nie musisz mnie tak osłabiać ;) Świetna grafika, świetna bryła, świetny ogród, świetny przedpokój, świetna łazienka, świetna kuchnia, świetny salonik, świetna sypialnia, świetna mini siłowania+kącik komputerowy, można ode mnie wycisnąć jeszcze więcej ?! NIE MOŻNA :O 10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:52. |