![]() |
Dom Marilyn Monroe gwiazdy filmowej lat 50-tych XX wieku [BRAK ZDJĘĆ]
siemka..;] wiem ze te Egipskie klimaty to nie wypał ale dzisiaj przedstawiam nową odsłonę i jest to dom Marilyn Monroe w latach 50-tych ...dobra co du dużo pisać proszę do oceniania..;] (surowo proszę);]
o to zdjęcia: Nasza Marilyn Monroe na podwórzu: Cały dom: parter salon: łazienka: kuchnia: jadalnia: 1 piętro widok na biblioteczkę i garderobę Marilyn: sypialnia Marilyn: |
Odp: Dom Marilyn Monroe gwiazdy filmowej lat 50-tych XX wieku
Trochę pusty "ogród" (a właściwie ceglana parcela ;)) ale sam dom mi się bardzo podoba.
|
Bjork ma rację - przed domem jest pusto.
W salonie inaczej bym rozmieściła te meble (i nie zwrócę Ci uwagi, na zachodzące nieco na okno biurko(?) :) ) W kuchni ciut pusto na jednej ze ścian. Podoba mi się łazienka i sypialnia Marylin (skąd masz te meble do sypialni?). |
dzieki :]
meble mam no ze stronki :D mod edit: Nie wiedziałam, że w książkach można dostać dodatki do Simsów! =O |
Poza tym, że na zewnątrz jest strasznie pusto, to domek jest naprawdę bardzo ładny ;)
9,25/10 |
Brak ogrodu jest bardzo rażący. Poza tym jest ok.
|
Cytat:
Ja korzystam z Parsimonious (moim zdaniem, jedna z lepszych stron z dodatkami - zwłaszcza do The Sims 1), ale nie przypominam sobie, by tam takie były. |
bryła klockowata, brak ogrodu. może i jest coś z lat 50tych, ale taka mieszaniena niektórych stylów, że hej! grderoba aż razi jaskrawością.
to na tyle. poprawa zdecydowanie ale domek na 5/10. |
ej no, tam nie ma żadnych roślinek. i to bardziej wygląda na koniec lat 90, a nie 50 -,-. ale i tak masz 4,5/10 ode mnie.
|
No co wy za dyrdymaly wypisujecie? Perla architektury nowoczesnej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:32. |