![]() |
Dom przy ulicy. Nocne Spacery 1 [BRAK ZDJĘĆ]
Pierwszy mój dom. Jeśli już chcesz krytykować to poproszę o jakąś podpowiedź co robię źle a żeby uniknąć tego przy kolejnych domkach. W simsy gram jakiś tydzień może dwa. W sumie jeszcze aż tak bardzo się nie orientuję. Domek zrobiłam jakąś chwile temu. Początkowo miał być to dom dla jednej osoby wyszło trochę inaczej.
Gram bez kodów, dodatków. ii? |
Odp: Dom przy ulicy. Nocne Spacery 1
Więc tak:
- Bryła (a mianowicie ten klocek), następnym razem postaraj się wymyślić coś bardziej oryginalnego. -W sypialni źle dobrałaś meble do koloru ścian. - Popracuj nad ogrodem którego właściwie nie ma. - Staraj się żeby nie było tyle pustki w pokojach np: Salon. - Zdjęcia rób tabem w pomieszczeniach i dokładniej. + to zależy od ciebie ale możne pościągaj jakieś meble, tapety, podłogi. z internetu ? Strasznie nie lubię maxisa. Ogółem jest przeciętnie, trochę pracy i będziesz lepsza :) Na zachętę 3/10 |
Bryła szkoda, że kwadratowa i mało drzewek i innych badziewstw dookoła. Sypialnia jest za ciemna. Ogólnie całkiem fajnie, podoba mi się otoczenie przy kuchni .
|
Z technicznych uwag: zdjęcia są nieco małe i niewyraźne.
Co do domku: mnie się podoba, że nie używasz dodatków z neta i kodów. Staraj się więcej uwagi włożyć w tworzenie ogrodu: więcej kwiatów, krzewów, ogrodzenie. Salon jest pusty. Nie jest to zasada, ale brakuje mi telewizora lub innych sprzętów służących do rozrywki. Fajna kuchnia i łazienka. Bardzo nie podoba mi się sypialnia: a zwłaszcza pościel i za ciemne ściany. Ale jak na Twój pierwszy domek, nie jest źle :) |
Bryła jest bardzo brzydka... Ta niebieska tapeta również. Również ogród mi się nie podoba. Ogólnie dom jest średni.
5/10 |
Lubię takie domki ;) 8,25/10
|
dziękuję:)
Postaram się zastosować do rad. Na pewno popracuje nad ogrodem kolejnym razem. Telewizor jest w sypialni w sumie go właściwie nie widać, ale jest;p |
Nawet fajny ;) 8/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:34. |