![]() |
drugi dom wg. machaly [BRAK ZDJĘĆ]
no i proszę państwa okazuje się, że salony to wcale nie jest moja mocna strona. Bryła nie jest moja i miałam mały problem ze ścianami. Pokoje wyszyły małe na górze, salon na dole za duży. Nie jestem za bardzo przekonana do tego projektu, ale wstawiam licząc na dalszą ktytykę
|
Odp: drugi dom wg. machaly
Hehe, znam tą bryłę! Moja pierwsza rodzinka mieszkała w tym domku :(
Ale do rzeczy. Grałam tam na samym początku mojej przygody z TS2 i też musiałam przebudować co nieco. Tak jak Ty grałam JESZCZE samym Maxisem. Ale Twoja przeróbka bardzo mi się podoba :) Jedyne, co mogę Ci zarzucić to to, że jest tam zdecydowanie za mało roślin! Kwiatki w rogach pokojów wyglądają naprawdę fajnie ^^ (tylko, żeby nie przedobrzyć!) I jeszcze jakieś drobne błędy typu dywan w sypialni z innej bajki i pustki na ścianach w tymże pokoju. Z kolorystyką dobrze sobie poradziłaś, ale w całym domku jest troszkę pomieszanie stylów (ale o dziwo nie rzuca się tak bardzo w oczy, za co plusik dla Ciebie :)) 8/10 |
Hm... Mnie też ta przeróbka się podoba ;) Fajnie, bo inaczej, czyli maxisowo :D
W niektórych miejscach jest pustawo (szczególnie w ogrodzie :P) To tyle... 8,5/10 |
Zdjęcia nie są zachęcające, ale wnętrza nawet OK, 9/10
|
ja też na początku pracowałam tylko z Maxisem i jak poprzednicy, też w nim mieszkałam. przeróbka mi się podoba. 8/10
|
oo:) kolejnym razem będzie jeszcze lepiej;p
|
Salon zdecydowanie za duży (jak już sama zauważyłaś), ale reszta mi bardzo się podoba :) Szczególnie ta czerwona łazienka na piętrze :P
7/10 |
muszę przyznać, że ta łazienka mnie też się bardzo podoba :)
|
Bryła nie za ładna :(
7,5/10 |
Zdjęcia są trochę niewyraźne. Następnym razem rób PrintScreenem i zmniejszaj w jakimś programie. Foty będą wyraźne i większe - lepiej się będzie oglądało :)
Co do domku: - szkoda, że praktycznie nie ma ogrodu, - w salonie pusto - szczególnie obok komody (przydałaby się jakaś roślinka, tak jak napisała Liv), - za dużo różu w łazience, - brak zasłon w oknach. Domek ogólnie taki średni, ale chwalę to, że nie używasz dodatków z internetu :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:38. |