![]() |
Simvision Song Contest
SIMVISION SONG CONTEST Koncert Finałowy |
Odp: Simvision Song Contest
Powiem tak jestem wielkim fanem Eurowizji i po tytule myslalem ze bedzie to cos innego ;P
Pomysl ciekawy, jezeli duzo osob sie zglosi moze byc to calkiem niezle "przedsiewziecie" ;) Pozdrawiam |
Ciekawe co myślałeś? Na jednym z forum znalazło się już 8 chętnych, więc jak znajdą się jeszcze 2 osoby, to będzie już wystarczająca ilość osób na zrobienie pierwszej edycji. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze. Zachęcam do udziału.
Pozdrawiam :) |
Pomysł z konkursem podoba mi się. Bardzo lubię Eurowizję.
Niestety jednak nie wystartuję, bo nie mam smykałki do robienia video w simach, ale na pewno będę śledziła ten konkurs. Mam też nadzieję, że się odbędzie, ale jestem dobrej myśli i trzymam kciuki :) |
Dzięki za te miłe słowa. Oczywiście będziesz mogła wziąć udział jako osoba głosująca. Będę na bieżąco informował o konkursie. Pozdrawiam serdecznie.
|
Hm... Pomysł bardzo interesujący :)
Sama nie wzięłabym udziału, gdyż nie umiem robić VS :P |
Bardzo fajna myśl.! ;) Chętnie obejrzę zmagania uczestników , jednak sama nie wystartuję,gdyż tak jak niektórzy .. nie mam do tego talentu :).
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Dokładnie tak samo pomyślałem. Samo śpiewanie i to jeszcze w the sims 3, wydaje mi się, że byłoby to nudne i każdy występ podobny. Noo i tak właśnie będzie. Akurat głosowanie ma być odwzorowane jak najlepiej :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:29. |