![]() |
Odp: Kiepski świat
Dwie rzeczy mi się nie podobają: graffiti (trochę zachodzi na okno) i wanna (no, bez przesady :P). Wspaniale oddałaś klimat, czułem, jakbym tam naprawdę był.
Jeszcze pytanie: jak robisz rdzę? Wystarczy narzędzie Stwórz Styl, czy ściągnęłaś wzór z internetu? Moja ocena: 9/10 pozdr. chrupek |
chrupek dziękuję za komentarz :)
Rdzę mam z internetu, jest albo na TSR albo gdzieś na MTS, nie jestem pewna. Co do wanny to mi się też wydała przesadzona ale ostatecznie zostawiłam. |
Wow...*****iste *.*
Główny pokój nie wiem czemu ale przypomina mi salon z ''Świat według Kiepskich'' XD Jednego nie rozumiem tylko...po co w łazience dwie umywalki? Już wystarczy jedna w łazience i jedna w WC ; d No i jak chrupek wspomniał to z tą rdzą na wannie to lekka przesada (flejtuchy!) xd Ale ogólnie wszystko jest booooskie! Oczywiście 10/10 ; ) Edit: Muchomory przed blokiem?! hahaha, to jeszcze lepsze niż ta rdza na wannie xD...w życiu bym dziecko na dwór nie wypuścił xdddd |
figa wspaniale przedstawiałaś realia panujące w niektórych miejscach w Polsce ( i nie tylko :) ).
Czepiłabym się tylko dwóch rzeczy. W salonie obraz w złotych ramach jest zbyt "dostojny" jak na takie skromne pomieszczenie. I nie pasuje mi też do tego klimatu sypialnia. Jest śliczna - tego nie mogę po prostu nie napisać :) Jest po prostu zbyt ładna :) |
Jak dla mnie trochę zbyt ładne szafki w kuchnia, ale ogólnie jest ok
klimat zachowany :) ciekawy pomysł i bardzo dobre wykonanie 9,5/10 |
Jestem w szoku po tym co zobaczyłam. Nie wiedziałam, że można coś takiego zrobić w simsach.
10 |
The FerG, Searle, laisha, Inko Dziękuję bardzo za komentarze :)
Co do sypialni to faktycznie nieco nie pasuje ale miała być takim jakby azylem. |
No cóż, miałaś oryginalny pomysł, a umeblowanie domu wyszło Ci na 100% dobrze.
Super są te popękane ściany. Aha, a bryła i ogród są fenomenalne. |
Ciekawy i pomysłowy możesz mi powiedzieć skąd masz dodatki zwłaszcza rzeczy z salonu i kuchni ;)
Z góry dziękuje |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:07. |