![]() |
Odp: Tellus by ae28402dk
czy ja wiem...jakoś tak mnie nie przekonuje
widywałam lepsze,z lepszym klimatem ale brak dodatków z neta za co wielki plus! |
Przyznam, że dom jest bardzo ładny, taki wiosenny, ciepły, przytulny i przestronny. I do tego jeszcze fantastyczny ogród ;)
10/10 |
Domek jest całkiem ładny. Ten krasnal na pierwszym zdjęciu jest genialny - jakby witał każdego kto wejdzie w ten temat ^^ Ale nie podoba mi się, że łóżko na drugim piętrze stoi jakby pośrodku pokoju.
Ogólnie 9/10 :) |
Cytat:
|
Ten dom jest cudny!
Nie wiedziałam, że da się zbudować taki ładny dom nie mając dodatków z internetu! Zawsze wychodzą mi takie brzydkie kloce. Ale TO jest genialne. Tylko podziwiać. Od razu mam ochotę włączyć grę i coś zbudować! 10/10 plus 10 za brak dodatków z neta rzem daje: 20/10 Więcej takich domów! :D |
ładny i ten krasnal super :)
10/10 |
Ładny krasnal ^^
Nie podobało mi się jedynie to, że w jednym miejscu "napaćkałeś" tyle okien i zasłon :P Ocena: 9,5 |
Domek fajny. Piękny ogród.
Ale, tak jak napisał chrupek, nie podoba mi się wanna na środku łazienki i ta ryba tam nie pasuje. Poza tym, bardzo przyzwoicie ;) |
tak jak w Twojej poprzedniej pracy, bardziej podoba mi się bryła i ogród niż wnętrza
jakoś do mnie nie przemawiają wydaje mi się że miało wyjść przytulnie a jest inaczej 8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:32. |