![]() |
Odp: Dworek
Podziwiam Cie. Budujesz tak ładnie, że nie mam do czego się przyczepić. 10/10
|
Zauważyłem, że często dajesz w rogach krzesła obrócone o 45 st. ^^
Ładny "kominek" w łazience ;D Ale przede wszystkim - trzeba przyznać, że dom jest niesamowity :O 11 |
bardzo ci się udał, nie mam się do czego przyczepić
cuuuuuuudo! 10/10 |
Witaj Figo! Nie dopatrzyłem się żadnego błędu czy pomyłki "konstrukcyjnej"...Dom odniósł na mnie wspaniałe wrażenie... Ocena: 10/10 pkt.
|
Poza tym, ładnymi, urządzonymi ze smakiem wnętrzami i ogrodem, bardzo podoba mi isę bryła. :)
|
I Ty mówisz, że niezbyt się udał?! Jest rewelacyjny! :)
Taki klimatyczny i realistyczny. Po prostu coś wspaniałego :)! |
CO TAKIEGO!? Ty dziwna jesteś, bo budujesz wspaniałe domy, a piszesz, że Ci się nie udało. To ja się w takim razie zastanawiam jak wygląda udany dom w Twoim wykonaniu :|
Najbardziej podoba mi się ogród, ale do wnętrza również nie mam zastrzeżeń. nieskończoność/10 |
Domek b. ładny, lecz są drobne niedociągnięcia. Zarówno z przodu, jak i z tyłu, w centralnej jego części zabrakło symetrii (chociażby te podwójne drzwi z przodu). Moim zdaniem dworek jest także za mało dworkowy na zewnątrz, brakuje mu jakichś zdobień. Poza kaloszami w schowku i jasnym lustrem w ciemnej (pierwszej) łazience większych błędów nie zauważyłam.
|
Uczepie sie tylko jednego, wszystkie kolorki w domu są dosyć nudne. Powtarzają sie. Domek przez to robi sie zbyt jednolity. Dodaj tam troche wyrazu, więcej koloru, czerwony, pomarańczowy, różowy, granatowy, zielony, jest w czym wybierać. Po za tą jedną sprawą wszystko ok.
9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:22. |