![]() |
Odp: Kontrast by Unknown_Girl
Śliczny domek :)
Może wnętrza troszkę za jasne, ale i tak jest ładnie urządzone ^^ Z zewnątrz też bardzo ładny ;) 10 |
Bardzo ładnie wygląda z zewnątrz. Podoba mi się bryła. Mini ogródek i oczko wodne dodają uroku.
Wnętrze wygląda bardzo nowocześnie. Faktycznie, dodatki z internetu dominują, ale są bardzo dobrze dobrane. 10/10 |
Fajny kształt bryły , ładny ogródek. Wnętrze też bardzo fajnie się prezentuje. Tylko w niektórych miejscach wydaję mi się , że jest tak "ciasnawo" :|. Ale bardzo podoba mi się łazienka i sypialnia :) ogólnie 9,5/10
|
śliczny domek z zewnątrz. ogródek ładny, taki czysty i uporządkowany:)
w środku strasznie podoba mi się salon, bo jest taki kolorowy i wesoły. reszta ok. |
Super ten dom.W zasadzie nie mam się do czego przyczepić .
dziesiątka !! |
Cudo :D
10/10 |
Cytat:
Dziękuję za dotychczasowe ocenki :) Jeśli można to proszę też abyście pisali co mogę poprawić ;) |
Bardzo ładny dom. :) Najbardziej spodobała mi się bryła, ponadto ładnie wygląda połączenie cegły i tynku na zewnątrz.
Dom łączy jedna stylizacja i dzięki temu wszystko do siebie pasuje. Dodatkami z sieci urealniłaś prezentację i dlatego podoba mi się jeszcze bardziej. Szkoda, że nie dałaś sufitów, bo wówczas prezentacja wypadłaby jeszcze efektowniej. 10/10 :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:43. |