![]() |
Mały Domek - Słoneczna 1 [BRAK ZDJĘĆ]
:okay::okay:
|
Odp: Mały Domek - Słoneczna 1
Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że z Maxisa ciężko jest wybudować cokolwiek ładnego. Tobie się to, niestety, nie udało. Dom jest taki smutny, monotonny. Nie chciałabym w nim mieszkać. Źle podobierałeś kolory i dekoracje. Pokój z jadalnią i kuchnią jest za duży. Żywopłot też się nie sprawdził. Jeśli bardzo chcesz tworzyć naprawdę fajne domki z rzeczami Maxisa, zainwestuj w akcesoria IKEA i Kuchnia i łazienka. A jeśli nie to... Może spróbuj z dodatkami z neta? :) Jak nie meble, to chociaż tapety i podłogi - o ile będą naprawdę dobrej jakości, nie będziesz żałował miejsca na dysku ;) 4/10 |
Domek taki sobie :(
Plac taki pusty :( Ocena:6/10 |
Wiesz, jedynie podaoba mi sie rozkład pokoi - możnaby było wymodzić z nich cos naprawdę fajnego.
Nienawidze Maxisa - postawiłabym na dodatki z internetu - ułatwiają życie i użytkownicy nie dostają nerwicy :P 3/10 |
nic nadzwyczajnego...
świeci pustkami i niezagospodarowana działka poza tym bardzo maxisowy i tyle 3/10 za trud włożony w linkowanie zdjęć, a nie w budowę domu |
A mi się podoba o.O
Jedynie podwórko takie jakieś puste... 9 |
Omatko, nie,.
3/10 Nic do niczego nie pasuje, kolory nie dobrane, jasny płotek do ciemnej elewacji. fuj. |
Dla mnie domek całkiem przytulny jednakże nawet na jedną osobę wydaje mi się za mały.
9/10 ,ponieważ trochę ciemno w domu ;( |
Cóż... pokoje wydają mi się za duże ( możliwe ,że tylko mi się wydaje) i łazienka taka jakby ze szpitala wyjęta .Reszta OK 6/10
|
Nieee... Nie lubię takich domków. Są za szare, monotonne, wiejące pustkami i są takie bez życia. Jak ten...
Źle dobrane kolory, brzydka elewacja domu (bryła zresztą też)... 2/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:54. |