![]() |
problemy z działaniem gry zwłaszcza pod względem graficznym
mam simsy 2 + wszystkie dodatki. gra wielokrotnie zacina się podczas uruchamiania, ale za którymś razem się uruchamia i powiedzmy, ze jest ok. ściągnęłam bardzo dużo domów pobranych z internetu, i zaczęły się problemy- białe plamy w otoczeniu, nie widać wielu części grafiki, tak, jakby któreś z domów były wadliwe. nie wiem jednak które, a nie chcę usuwać wszystkich... czy pomoże na to jakaś łatka? jeśli tak, to która, jeśli mam wszystkie dodatki a ostatnio zainstalowane jest osiedlowe życie?
|
Odp: problemy z działaniem gry zwłaszcza pod względem graficznym
z tego co wiem, białe plamy w otoczeniu - karta graficzna. chyba :]
|
Mam taki sam problem. Po pobraniu 'szklanej podłogi' pojawił się ten błąd. Na mostach, falach na wodzie, krzesełkach, samochodach pojawiają się napisy. Tak samo podczas tworzenia sima - wszystko jest białe z jakimiś czerwonymi kreskami i napisami np. 'CAS! Mirror (...)' a w otoczeniu na moście jest '(...)Bridge(...)'
To dosyć dziwnie wygląda, ponieważ jest tak na prawie wszystkich przedmiotach. Kiedy je kupię na nowo, także jest ten błąd. |
kartę graficzną mam w porządku, o dobrym rozmiarze i działa poprawnie. to musi być błąd w grze
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:19. |