![]() |
nowoczesne. + garderroba!
A no właśnie. Tworząc dom dla mojej simki zabrakło mi nowoczesnych elementów, którymi dałoby się umeblować/udekorować/... jej dom.
Być może rzuciła się kiedyś komuś w oczy jedna bądź więcej rzeczy z poniższej listy? :P NOWOCZESNE ~ okna zajmujące całą powierzchnię ściany ~ drzmi z metalowymi wstawkami [zarówno duże jaki te mniejsze] ~ podłogi w ciemnych dcieniach brązu, czerń. najlepiej panele bądź duuże kafle. :P ~ pokrycia ścian - tapeta w kolorach tęczy. wszystkich. byleby nie czarny/szary/biały. [oczywiście wstawki tych kolorów mogą być.] ~ pokrycia ścian - kafelki różniaste, w różnych kolorach ~ schody. najlepiej przeszklone, białe/czarne/brązowe. ~ pokrycia ścian - cegła, najlepiej ta czerwonowawa. [wypadło mi to słowo z głowy :P] ~ deco w kolorach brąz/czerń/biel, mogą być i inne, ale bez przesady. ~ łóżka niskie. [swoją drogą, widział ktoś gdzieś kiedyś piętrowe?] ~ fotele, kanapy. ~ kuchenne wysepki, i te drugie, no.. to też mi wypadło z głowy.. ~ wanny! koniecznie, koniecznie. ~ kwiaty - doniczkowe i 'wazonowe'. wszelakiej maści grządki NIE. :P ~ dziwactwa ogrodowe - cokolwiek by było - ja to chcę! :D [to już obsesja] GARDERROBA! ~ ubrania dla dorosłych simów - codzienne. ~ makijaż. niezbyt ostry, ale widoczny. z góry dzięki za pomoc, kiedyś w miarę mojej wiedzy odwdzięczę się tym samym. :d |
Odp: nowoczesne. + garderroba!
z tym, że co z tego, że z szukajki, skoro ja siedzę już ponad tydzień i szukam tych rzeczy i widziałam już większość. napisałam z nadzieją, że zaprezentujecie coś nowego.
ale dzięki, niektóre z tych stron się przydadzą. ;) |
|
Zawsze możesz przetłumaczyć nazwy potrzebynch rzeczy na agielski i szukać na modthesims. Tam jest wszystko :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:12. |