![]() |
Odp: Mój pierwszy dom... właściwie to blok ;) ~5476
Pomysl fajny, gorzej z realizacja
Ogolnie "dom" nie ma nic co by przykulo moja szczegolna uwage.... Bez oceny |
Taaa pomysł super, ale i z wykonaniem nie jest tak tragicznie :D
Okropna elewacja :/ W środku trochę ciemno... 7/10 |
trochę za ciemno tzn?
bo okien jest tyle że mi się to troche nie podoba a lamp też jest pełno.. |
OMG, ale klocek :D
Uratowało cię to, że ten budynek jest blokiem :P Bez rozpisywania: bardzo ładny, 9 |
bryła to klocek(mógł być prostokątem lepiej wygląda) ale nie chce mi się rozpisywać pomysł fajny gorzej tak jak poprzednicy z realizacją 6/10
|
Bryła mi się nie podoba, z zewnątrz to ogółem nic ciekawego.
Jeśli chodzi o wnętrze to od razu zraziły mnie te niewykupione mieszkania xd- jakiś żart??? Kolorystyka jest niedobrana. Niektóre poniszczenia na pół puste, jak to dokładnie widać w rzucie. Kuchnia jest okropna. Wszystko takie chaotyczne, niedobrane. Ponadto zdjęcia są bardo nieprofesjonalne. (robiłeś przy użyciu tab?) Ale na koniec mam rade. Jeśli to twój pierwszy projekt to wcale i to wcale się nie przejmuj krytyką. Ale myślę że na podstawie tych ostrych słów niebawem zbudujesz nowy, przytulniejszy kąt dla jednej rodzinki :) |
Skąd masz tę podłoge z mieszkania i niektórych koryatrzy?
Chodzi mi o 3 i 6 zdjęcie A co do bloku too ;d .. Dziwnie wygląda ten eksperyment z oknami Parking troche za pusty i brak bruku czy asfaltu W środku za puuuusto i troche sie miesza i gryzie wszystko (kolory ,style) 5/10 |
spoko, jak pisałem nie starałem się za bardzo ;)
Chociaż jak widać umysłu architekta nie mam w żadnym stopniu, ale na pewno przyłożę się do projektowania wymarzonego domku ;D Co do kolorów wszystkie są z oryginalnego the sims 3 i dodatku (tego z dodatkowymi akcesoriami). Żadnych dodatkowych tekstur nie ściągałem. |
Nie podoba mi się.
Zbyt pusto (nie tylko w mieszkaniach, ale i otoczenia bez krzewów, drzew, ścieżek). Kolorystyka jest niedobrana. Używaj najwyżej dwóch - trzech rodzajów okien (tu dałeś ich zdecydowanie za dużo typów). W oknach nie ma zasłon. Mało ozdób w pomieszczeniach - nie wydawałyby się takie puste. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:03. |