![]() |
Odp: simplicity.
Z zewnątrz taki sobie ale w środku mi się podoba z wyjątkiem cegły w kibelku i fioletowych ścian w którymś pomieszczeniu :P
|
nie podoba mi się jedynie z zewnatrz i ta sciana w lazience (ble...) ogolnie fajny domek, taki normalny, daje 8/10
|
Wydaje mi się taki nudny:redface: Z zewnątrz fajny, nie podobają mi się te okna i ściany w kuchni robią z niej piwnice:P 5/10
|
Mi się za to bardzo spodobał, i niczego się nie przyczepiam :P
A simka niech już wstaje z tego łóżka :D 10 |
Domek jest nawet dobry. Nie podobal mi sie ogrodek oraz cegla w lazience. Ale generalnie to na plus :)
7+/10 |
W kuchni przez te okna wydaje się że sufit jest niżej :p takie złudzenie
Z tą wikliną na ścianach mi sie podoba Ale te łazienki z cegłaami... tak nie za bardzo, przez to łazienki są zimne :p Baardzo ładna ta sypialnia zielona, fajny kolor i panele No i brakuje troche roślin prze domem, ale nie jest źle ;] 8/10 |
Podobają mi się duże okna; lubię takie ;)
Przedpokój jest ładny, nie podoba mi się łazienka z cegłami. troszkę mało tych kwiatków w ogrodzie 8/10 |
Projekt czyt. dom grywalny ;D z zewnątrz nie podoba mi się. W środku jest pięknie, ładne wnętrza. Uzyskałaś ciekawy efekt z tą cegłą w kuchni, wszyło ciekawie ;) 8
|
Takie domki to moje ulubione. Można go ściągnąć? Wrzuciłabym kilka przeróbek w moim stylu i git.Z zewnątrz nie podoba mi się, w łazience ta ceglasta ściana powinna być tylko na fragmencie,ale przedpokój i kuchnia . . . cudowna
Ogół: 7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:46. |