TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2010 - Cztery żywioły - zgłoszenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57523)

lithium 29.08.2010 20:04

Cztery żywioły 2010 - Cztery żywioły - zgłoszenia

Tutaj możecie zgłaszać swoje kandydatury. Zgłoszeniem jest odpowiedź na poniższe pytania:
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz*?
3. Jakie umiejętności posiadasz**?
*nie jest wymagane w przypadku wypisania tego w profilu użytkownika
**umiejętności typu, jak wspominałam na początku: budowanie domów, robienie zdjęć itd.

Czas macie do 12.09.2010 do godz. 21:00. Przed napisaniem zgłoszenia przeczytaj regulamin.

Violet 29.08.2010 20:23

Odp: Cztery żywioły - zgłoszenia

Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
Dlatego że bardzo podoba mi się pomysł z tymi grupami i można przy okazji pod szlifować swoje umiejętności pracy w grupie

Jakie gry z serii The Sims posiadasz?
Aktualnie na komputerze mam zainstalowane The sims 2 i Nocne życie

Jakie umiejętności posiadasz?
potrafię robić nawet ładne zdjęcia w grze ale od razu pisze że nie obsługuje programów graficznych

Bardzo chce być u centy :)i mi tez wyszedł żywioł ziemi i kocham Cente

Ellie 29.08.2010 20:32

1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie? Ponieważ to jak na razie najciekawszy konkurs tutaj, a poza tym cierpię na nadmiar wolnego czasu! No i ta gra zespołowa brzmi nieźle.
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 3 Kariera i The Sims 2
3. Jakie umiejętności posiadasz? Hm, niech będzie, że literackie no i to wymyślanie historii.

No i chciałam dodać, że chętnie znalazłabym się w grupie Ziemia, bo tam opiekunem jest centa (to bardzo ważny argument) <3 a poza tym zrobiłam sobie psychotest i w wyniku wyszedł mi żywioł Ziemia, więc właściwie nie macie wyboru, hihihi.

Starlight 29.08.2010 20:51

1. Bardzo lubię pracę w grupch. Łatwo się dogaduję z innymi osobami i wykonuję swoje Zadania.
2. The Sims 3 ,WP,NA.Kariera,The Sims Historie i wszystkie The Sims 2 (niestety nie na kompie ani u siebie w domu)
3. Robienie zdjęć,filmów, efekty specialne, programy graficzne, tworzenie styli.

No i bardzo chcę byc w grupie Wody - Wyrozumiała i pomocna, i tylko ją znam jako Admina na tym forum...

0lka 29.08.2010 21:24

1. Lubię pracować w grupach i mam dużo wolnego czasu :)
2. Sims 2 + dodatek Własny Biznes. (bo zazwyczaj gram tylko dla robienia simów i domów)
3. Robienie simów i zdjęć

Rainbow 29.08.2010 21:27

OdP: CzTeRy ŻyWiOłY - zGłOsZeNiA

bo mi się nudzi i nie mam co robić. a pozatym konkurs wydaje się być ciekawy. mogę dorzucić jeszcze, ze chcę wziąć udział w konkursie bo bardzo lubię gofry, tosty i jagodziankę.
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz?
mam zainstalowane wszystkie te, które mam wypisane w profilu oprócz WB c:
3. Jakie umiejętności posiadasz?
umiejętności literackie
budowania domów - no domki buduję nawet niezłe :p
robieniu zdjęć w grze - zdjęcia też mi wychodzą
wymyślaniu historii - no jak mam umiejętności literackie (chyba mam skoro parę osób mi mówi, że ładnie piszę :D) to to samo chyba, nie? :p
mam jeszcze umiejętność trollowania ale nie wiem czy to się przyda
aha no i robię jeszcze mapy w UnrealEd ale też nie wiem czy to sie przyda

fajno by było jakbym trafiła do grupy wody ponieważ bardzo lubię wodę pomimo, ze w teście mi wyszło, ze jestem ziemią. a pozatym w tym roku byłam nad rzeką i bardzo mi sie podobało.

mogłabym jeszcze cos dopisać ale moze lepiej nie :p

Nieidealna 29.08.2010 21:31

1. Konkurs wydaje się być ciekawy, poza tym bardzo lubię pracować w grupie.
2. The Sims 3, WP, NA, Kariera.
3. Robienie zdjęć w grze, tworzenie simów, tworzenie styli, programy graficzne (Gimp), wymyślanie wierszy lub historyjek.

Bardzo chciałabym być w grupie Woda, ponieważ tam adminem jest Bjork, którą lubię, oraz dlatego, że lubię żywioł wody, który wyszedł mi też w teście. :)

Vanitas 29.08.2010 22:00

1. Chciałbym wziąć udział w konkursie ponieważ od dawna na taki czekałem i mam sporo czasu. Uwielbiam tworzyć dodatki lub wykonywać zadania.
2. TS2 + wszystkie dodatki + akcesoria (oprócz młodzieżowego stylu), TS3 + dodatki (bez nowoczesnych akcesorii).
3. Domy, zdjęcia, tapety, recolory, obrazy, ubrania (choć co do tego to nie wychodzą najpiękniejsze, ale wiem o co chodzi :))

EDIT: Miałem dopisać wcześniej ale mi wyleciało z głowy. Ja chciałbym być w grupie ziemi z Nietką (aka Ellie) =)

Wielebny 29.08.2010 22:19

1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie- Jeden z ciekawszych konkursów dotychczas organizowanych na forum, więc chętnie wezmę w nim udział. Do tego praca zespołowa brzmi zachęcająco.
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz- Ts3, Wymarzone podróże, Kariera. (ts2 i wszystkie dodatki również, ale nie mam zamiaru teraz ich instalować)
3. Jakie umiejętności posiadasz- No jedyne w czym jako tako się wyróżniam to budowanie domów. W reszcie rzeczy powiązanych z tematyką simów, grafiką itp. jestem raczej laikiem, więc nie warto nawet ich wymieniać.

tallje 29.08.2010 22:25

Bardzo podoba mi się ten konkurs, jest ciekawy, i kocham prace zespołową :3
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz*?
Wszystkie dodatki do Sims 2 oprócz "Na święta" i "IKEA urządza dom"
3. Jakie umiejętności posiadasz**?
Myślę, że robię nawet nie takie złe zdjęcia, tworzę ciuchy w warsztacie i może nawet nieźle piszę ;]

Bradzo bym chciała być w grupie Nargynen :>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:13.