![]() |
Odp: Champion Park (zawiera przykładowe wnętrze domu)
To jest genialne ! Cóż mówić mi się cholernie podoba :) 100/10
|
Cudowne osiedle, sama chętni bym na nim zamieszkała :)
Widać, że włożyłeś w to sporo pracy, ale było warto. Bardzo fajne rozmieszczenie pokoi, mi najbardziej podoba się pokój córki, fajny i kolorowy ;d Ogólnie genialnie 11 |
Chciałbym na takim osiedlu mieszkać :O
I jest gdzie niegdzie troche pustawo 10/10 ;] |
@Demi , laisha - dziękuję za opinie
@Psychopaka - więcej przestrzeni jest niż zazwyczaj, reszta domów nie zamieszkała jeszcze ;) |
o kurde ale mnie zamurowało. te osiedle jest genialne a wnętrze jednego z nich jest po prostu super ale bym chciał mieć takie cudo u siebie w ts2 10/10
|
Jeśli chodzi o bryły to są przegenialne, jednak wnętrza już nie tak bardzo. Kuchnia jest bardzo szablonowa, meble są niezbyt ładne, tak samo jak płytki. Salon jest zbyt brązowy, wprowadził bym jakiś kontrast. Łazienka na parterze także mi się nie podoba. Reszta jest ok :).
|
Bryły takie w miarę, ale wnętrze umeblowanego domku nie prezentuje się ciekawie. Nie umiesz dobrze połączyć Maxisa z netem. Wnętrze domu, w większości, wydaje się być puste, zimne. No świecą pustkami de facto! Lepiej zrobić mniejsze pomieszczenia, w których wszystko się bez problemu zmieści aniżeli na silę upychać takie wielkie sale.
Widziałam już tyle Twoich projektów... Zaczyna mi brakowac oryginalności i w końcu nie wiem jak Cię ocenić :( Za samo mieszkanie (umeblowanie, rozplanowanie przestrzeni, dobrane kolory itd.) - 5/10 |
Na wstępie dziękuję za dedykację, jest mi niezmiernie miło :)
Nie do końca zrozumiałam żart, ale to nieistotne, o szczegóły dopytam na PM ;) Wracając do tematu, podoba mi się perfekcyjne wykonanie i to co zawsze powtarzam, niezwykle profesjonalne podejście. Jeśli chodzi o wnętrza to wychodzą Ci coraz lepiej, ale dla mnie i tak pozostaniesz urbanistą, architektem budynków, a nie dekoratorem wnętrz, no ale w końcu od czego ma się ludzi ;) Całość bardzo mi się podoba i aż kusi żeby wrócić i pograć w TS 2 :) Przyznam, że realnie też by się fajnie tam mieszkało... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:36. |