![]() |
Odp: "Mało dodatków?"
Ciekawy dom. Podoba mi się nowoczesne wnętrze i kolory. Miejscami przypomina trochę taką współczesną galerię jakiegoś fotografa czy innego artysty :P
|
99% dodatków z neta:D
Bardzo ładny dom Te kamienie z daleka wyglądają jak śnieg;) |
Zdjęcia załadowały się niemożliwie szybko :O
Hm, cóż mogę powiedzieć o domu... Jest zimny = nie w moim typie :P Czyli niezbyt mi się podoba... :( Jeśliby pominąć całą te "zimność", to może byłoby 9 ;) EDIT: Przeczytałem, ale to i tak nie zmienia mojej opinii :| Dom jest dla mnie za zimny i już. |
nabdźione dodatkami z neta - tragedia...
weszłam w temat,wierząc,że w końcu ktoś zrobi dom BEZ internetowych ptasich kup,a tu pupa najsztuczniejszy dom w trójce ever @down - ale robienie takich domków w ogóle to świętokradztwo! |
Chryzantem Złocisty i Sherlock zanim napiszecie komentarz,to przeczytajcie opis do domu
|
Nie podobają mi się tyły domu- są takie zwykłe i nic tam nie ma :D
Ale generalnie świetnie jak na trójkę, najbardziej chyba łazienki mi się podobają ;) 10 ps. czy mi się wydaje, czy schody są przymocowane do okna? |
Bardzo podoba mi się ten dom. Ma ciekawą kolorystykę, jest dopracowany i niezwykle elegancki.
Jesteś mistrzynią jeśli chodzi o aranżację wnętrz, masz nadzwyczajną umiejętność dobierania dodatków, które wspaniale podkreślają nowoczesny styl i charakter domu. Jestem pod dużym wrażeniem i z przyjemnością bym w nim pograła :) |
Mnie się ten dom bardzo podoba - zwłaszcza jak na trójkę. Mimo, że jest trochę - jak na mój gust - zbyt nowoczesny (zawsze lubiłam starocie :D). Nie przeszkadza mi, że jest naładowany dodatkami z Internetu. Zwłaszcza, że jak dla mnie EA zrobiło się ostatnio strasznie pazerne, najchętniej tylko oni rozpowszechnialiby dodatki i zbijali na nich kasę...
Nie mam się do czego przyczepić - 10/10. |
Dom z zewnątrz bardzo mi się podoba. W środku korytarz jest nieco pustawy, same rośliny... przydałaby się jakaś szafka, stolik, rzeźba. Kuchnia jest ładna, bardzo realistyczna tylko za dużo rzeczy jest na szafkach nie widzę w ogóle miejsca na przygotowanie czegoś. No i za dużo dodatków z neta, dom wygląda jakby nie był ze simsów tylko z jakiegoś katalogu:) 6/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:06. |